123fff Kızlar beneğim 40 günlük 1 numara bez aldım öyle nizami bağlıyprumki yinede sızdırıyor sonra prima aldım cillop bez küçükte değildi yani öecbur değiştirmek zorunda kaldık iki katı fiyatı ya
mom-1 123fff ben bayadır kullanıyorum sızdırmıyor. Bez numarası küçük geldigi için sızmıstır. Net hatırlıyorum biz 1 numarayı tam 20 gün kullanmıstık sonra 2 ye gecmistik hemen küçülüyor
Sermec27 123fff ben oğlum doğduğundan beri sleppy kullanıyorum oğlum 27 aylık hiç böyle bir sorun yaşamadım acaba bez mı küçük takıyorsunuz
vildanhavva 123fff molfix kullan canım sızdırma yapmıyor ben gayet memnunum ve sleppyle fiyatları da çok yakın
Mervetnl Huma_kus34 baby turco kullanıyorum ben oğlum 7 aylık olacak 10 defa anca sızma yaşamışımdır prima kullandım ilk 3 ay özellikle gece bağlardım onda da sızma yaşadım 🤷🏻♀️
Sempol Huma_kus34 katılıyorum prima sizdirmiyor. İlk günden beri kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Huma_kus34 Mervetnl numarası falanmı küçül geldi acaba ben hıc yaşamadım şuan kullanmıyorum guzel bir bez dıgerılrine göre iki kat fıyatı var oda ayrı
Mervetnl Huma_kus34 olabilir kaç kilo bebeğiniz? Mesela benim oğlum 11 kilo falan şuan 6 numara kullanıyorum ben bol oluyor ama rahat ediyor. 5 numara 15 kiloya kadar diyorlar. 6 da da taşma yaşadık ama yamuk bağladığımda oluyor genelde
Glgn_Aybrk @123fff ben sleepy bio natural kullandım çok sızdırdı, ama sleepy natural kullanmaya başladım o hiç sızdırmıyor gayet memnunum.
Dahabirmavi 123fff bebeğime de sleepy taşma yaptı prima ve baby turco iyi onlarda taşma sızdırma yaşamadım