heymom__ Kızlarr ödem atmak için denediğiniz en etkili şey nedir? Karnımda aşırı şişlik hissediyorum ve ödemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu konuda da denenmiş etkili önerisi olan varsa bekliyorum 💐
Sinem57 heymom__ dukan birası birebir tabi emzirmiyorsaniz yesilcay sade madensuyu su limon içine içerken bardaginiza kabuk tarcinda koyabilirsiniz
Deletedmom_73 heymom__ Hemen söyleyeyim, 1 tutam biberiye, 1 tutma kiraz sapı, 1 tarçın çubuk, 1 dilim limon üstüne sıcak su ekleyin demleyin inanılmaz işe yarıyor.
Cady heymom__ kesinlikle ananas. Ben sezaryen sonrası 7 kilo ödem attım ananas yiyerek 1 hafta boyunca yedim tavsiye ederim
heymom__ Sinem57 akşamdan limonlu tarçınlı felan bir su hazırlayıp sonraki gün tüketsem faydası olur mu acaba.. emzirmiyorum, teşekkür ederim
Sinem57 heymom__ olur herhalde instada zülallemutlu günler diye Bi sayfa var orda da ödem giderici tarifler var bakin isterseniz ama dukan birası Bi günde farkediyor devamlı lavobaya çıkartıyor Bi de bol su içmek gerekiyor ödem icin
heymom__ Sinem57 bunu internetede yazınca baya sonuç çıkıyor. 1 ay boyunca 5 gün ara verip içiliyormus sanırım