vanilyakokusu Kızlar 2,5 yaşındaki oğlumun parmağında böyle bir şey var bu nedir bilen var mı acaba ? Annem ve kardeşim siğil ( tavuk gözü mü ne denirmiş ) dedi ama bilmiyorum.  
Deletedmom_79 vanilyakokusu halı koltuk gibi bi yere sürtüp yakmışta iyileşme dönemi gibi geldi bana. Ya da kabuğu kalkan yara gibi. Ama o dediğiniz şey değil
Gamze2601 vanilyakokusu siğile benzemiyor siğil daha yuvarlak oluyor benim bildiğim bir yere sürtünmüs bence
Cekiyorum_Gulumse Ben sigile benzetemedim.. ilk iş Bi sağlık ocağına götürün ama asıl cildiye daha doğru degerlendirir
vanilyakokusu Cekiyorum_Gulumse cildiyeye randevu bulmakta malum çok zor artık :/ sağlık ocağına bir götürürüm bakalım ne derler
vanilyakokusu Deletedmom_79 ayy içime su serptiniz. Çünkü şişmiş hafif kızarıktı. En kötü sağlık ocağına götürürüm
Deletedmom_79 vanilyakokusu olur tabi olur, devam ettikçe harekete ödemleşir ama iyileşecek bi şekilde🫶🏻
Cekiyorum_Gulumse vanilyakokusu evet gerçekten öyle cildiye devlette randevu bulmak çok zor olmuş… Bende kendim için uzun zamandır gidemedim. Ama çocuklar bekletmeye gelmiyor o yüzden onlarda bisey olunca özele götürüyorum