benimbebegim Enerci Profilo kullanıyorum ben 2 sene önce almıştım evlenirken, çok memnunum özellikle fırınından ama keşke cam ocak değil de eski rahat silenen ocaklardan olsaydı böyle sanki hep leke kalıyor silince gibi
Tugbayildizz Enerci hoover kullanıyorum 3 yıl önce almıştım evlenirken gayet memnunum fırını hele çok iyi bendeki beyaz rengi sadece Ocak demirleri kötü oldu o da ucuzluğundan diye düşünüyorum
kufkedisi Enerci Alpina kullanıyorum şoktan almıştım valla çok memnunum diğer markalara göre baya da ucuz iyi ki bunu almışım 😊
1Nisa1merve kufkedisi biz de aldk yeni eve taşınırken sonra evden vazgeçtk başka bulduğumuz evde kullanmıyom duruyo kutusunda . fırını nasıl acaba yani iyi pişiriyor mu.cam Ocak olası çok zor mu
HicisleriBakani Benim de mutfagimda ocak ve firin ihtiyacim olustu arkadaslar. Ferreyi bi begendim gibi ama emin olamiyorum cevremde bilen de yok. Soyle keki pogacayi guzel pisiren bisey onerir misiniz bana da
HicisleriBakani dilay06 hangi modelleri kullaniyosunuz yazmaniz mumkun mu cunku kumtelden memnunum diyen kadar uzak dur diyen de var
kufkedisi 1Nisa1merve yani benimki siyah cam olduğu için temizlerken iz kalmasın diye uğraştırıyor sadece fırını da gayet güzel ben çok memnunum
sheesyelllow Enerci bende yeni evime taşındım fırını elektrolux aldım memnunum gayet güzel pişiriyor Ocak ve davlumbazida ukinox aldım gayet güzel çalışıyor memnunum ❤️ eski evimde Arçelik vardı onunda fırını çok guzeldi
1Nisa1merve kufkedisi onun gri iz kalmiyo diyo . Siyah renkten dolayıdır belki.ben de aldm siyah ama kullanamadım daha
Fatma69 Enerci kumtel almıstım daha önce. Ama çöp oldu çok kötüydü 3 sene oldu fırınım bozuldu ocagıda gecen sene degiştiridm,şimdi fırın almam lazım
HicisleriBakani simsimum begendigim modellerin fiyatlarina bir baktim da aman Allah’ım bu ne dedim yani 39 40 binden asagi iyi modeli yok.🤯🤯🤯
HicisleriBakani dilay06 baktim da luxell de usta borekci cikiyor, kumtelde oyle bi model goremedim hem zaten luxellin aynisiysa midi boy firin bu galiba dimi