zeryaaa Yeşil 42 beden hiç giyilmedi 700₺ Kırmızı kolu tüylü hiç giyilmedi 42 beden (44e de rahat olur) 900₺ Bordo bir defa giyildi 46beden 600₺ Siyah abiye 1 defa giyildi 44 beden (46ya da olur ) 1500₺
Tatlican zeryaaa Cok guzeller burda hep yazılıyor giyilmedi diye alip nasl giymezsiniz merak ediyorum benim giyilmemis bir atletim bile yoktur😂😂ne alsam hemen giyerim
zeryaaa Tatlican internet üzeri aldım malesef dar geldi kaldı oyle dolapta ☺️ alalı 6 ay falan olmuştır birazda kilo almışım yani bana olması mümkün değil ☺️
zeryaaa vizviz8ari el kadar bebek kıyafetleri o fiyatta LCW de bile ben hiç giyilmemiş sezon abiyesine fiyat verdim bence cok değil 🌺
Tatlican gurbetcimami Birde bir huyum var alir almaz etiketini koparirim abiye degilse gelir gelemz yıkarım yani 1.el olma işi giymeden biter bende😂😂
gurbetcimami Tatlican o huyum yok şükür jsjsj değiştirirm faln diye koparmam ama olacağından eminsem ben de hemen yıkarım 😂
Tatlican gurbetcimami Bende etiketi koparttiktan sonra diyorum ya biryerinde gormedigim defo varsa😂🙈yani bakiyorum tabi ama gozumden kacmis olsa ne acelem var acaba