Themom_ Benim kızım mamayı hep yarım yamalak içiyor o içene kadar mama buz gibi oluyor bende aynı mamayı tekrar benmari usulü ısıtıyorum ve veriyorum. Geçenlerde burada mama ısıtılmaz vs gibi bir yazı okumuştum? Siz nasıl yapıyorsunuz soğuk mama veremem yani cocuga
Begonvil__ Themom_ benim kızımda bazen az yapıyorum gerisi gelsin diye ağlıyor bazen çok yapıyorum içmiyor mama çöpe gidiyor. Bende sürekli termosta kaynamış ılıtılmış su bulunduyorum ve iki biberon kullanıyorum. 30 CC yapıyorum diğer biberona da 60 CC mamayı toz olarak hazırlıyorum. Eğer 30 ccyi içip gerisini isterse hemen diğerine su koyup veriyorum. Şimdilik böyle çözüm buldum 😁
Smbl Themom_ ya bakma sen bildiğini yap uzun süre tutmadığın sürece mamaya bişey olmaz ben de devam sütü kullanıyorum en fazla 1 saat tutuyom baktı içmiyo döküyom içtigi zaman kaynamış ılımış suya atıyom biberonu allaha şükür 11 aylığız hala mama kullanıyorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Evet mama ısıtılmaz diye biliyorum. Yarım yamalak içiyorsa madem sizde yarıya düşürün yaptığınız mamayı
Themom_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala anı anını tutmuyor maalesef bazen bi solukta 120 içiyor bazen 50 bazen 40 ve eğer istediği an o mamayı vermezsem ağlamaktan çıldırıyor. Max. 100 cc yapıyorum genelde gün içerisinde 60 cc içiyor 5-10 dk tavsan uykusuna yatıp kalkıp geri kalan mamayı istiyor o esnada 1 dk içerisinde ısıtıyorum ama tekrar taze mama yapmaya kalkınca en az 5-10 dk oynuyor suyu kaynat biberonu yıka kurut ideal dereceye ulaştır mama koy karıştır kontrol et ver derken yaşlarla ağlarken buldum o yuzden 100 cc yapıyorum yoksa bende azıcık azıcık yapmayı biliyorum mamayı🤷♀️ Neden ısıltılmıyor mama acaba ya
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Themom_ Oğluma mama verdim ama böyle bir sorun yaşamadım hepsini bitirince bidaha istemiyodu. İçmeyince de döküyordum zaten dibinde az bişey kalıyordu.
asmedomom Sogudu dediğiniz oda sicaakligina gelmis oluyor, bir sey olmaz o sekilde verebilirsiniz. Isitmak daha tehlikeli, icindeki bakterilerin uremesi acisindan.