Kelle0109pdk Kızlar selam, 150 boyundayım 73 kilom var 2 aylık bebeğim var emziriyorum bana moral veya kür fikri verin ne olur moralim çok bozuk 😱
Feyzosumunannesi Kelle0109pdk daha çok küçük bebis . 6 aylık olsun o zamana kadar veremez iseniz diyetisyene gidersiniz Bn öyle yaptım
Ezonunannesi2012 Kelle0109pdk daha küçük diyet filan yapmayın zayıflamaya çalışmayın şu an ama mesela sadece süt yapan şeyler yiyin hamurlu şeyler fazla tüketmeyin bol yeşillik ,salata yiyin ara öğün yapın ,bol su için havalar şu an güzelken yürüyüşe çıkın
Kelle0109pdk Feyzosumunannesi kız ne diyetisyeni sjsjsjsjsj eşime desem yok balık etlisin daha güzel der birde ev hanımıyım kendime ait gelirim yok evde anca sporla ya da kürle zayıflarım 😄🤭🤭
Kelle0109pdk Feyzosumunannesi ya geçen hafta misafirliğe gittim çok moralim bozuldu aşırı bozuldu ağladım hatta sjsjsjsjs kilomu seviyordum taaki o güne kadar eşim de seviyor bazen kocalar der ya kilolu iyi değilsin falan eşim hayatta demez beni böyle beğendiğini çok dile getirir ama sanırım o kadınlar moralimi bozdu 😰
Kelle0109pdk Ezonunannesi2012 tamam çok sağolun 28 aylık oğlum var çıkabilirsem çıkarım hep evdeyim 😬😬