Elifumay_devrilmez66 3 aylık kızım var durmadan ağlıyo hiç durmuyo uyumaya direniyo meme reddi de başladı niye acaba hasta mi sizce kızlar
Sebusebu Elifumay_devrilmez66 3. Ayda bir atak oluyor canım hatta meme reddi vs oluyor. Karnı aç oldugu ıcın de uyuyamıyor ondan ağlıyordur eğer herhangi farklı durum yok ise
Tgkaneses Bi kova su doldur koltuk altlarndan tut suya batır sakın bir müzik aç, ya da Bezi aç tuvalet pozisyonunda tut sabahları mutlaka yap
Elifumay_devrilmez66 Tgkaneses denedim ama fayda etmedi canım bizimkin de bağırsak enfeksiyonu varmış ondanmiş huzursuzluğu
Elifumay_devrilmez66 Meriskus karnını doyuruyorum gazını çıkarıyorum bezini de değiştiriyorum gene ağlıyo ya
Elifdemir1907 3 ay 22 günlüğüz aynı durumdayız çok mizmizlandiginda uyutuyorum ben bazı bebekler diş erken cikartiyormus aklımda 3 ihtimal var ya dişten dolayı ya fazla uyarana maruz kaldığından dolayı yada atak dönemi 🤷
Elifdemir1907 Elifumay_devrilmez66 benimde 10 tane eltim var hepside aynisini söylüyor valla diştendir diyor bir an önce çıksada bitse bu dönem ya inci inci dişleri olsa yavrularimizin
Elifumay_devrilmez66 elifevin eğer kakasın da mukus gibi sünen şeyler varsa enfeksiyon demek o bi bakım isterseniz
Elifumay_devrilmez66 elifevin daha sonuç pazartesi çıkacak devlet hastanesi olduğu için şimdilik bi tane probiyotik verdi bağırsak düzenleyici sonuca göre de ilaç verecek