Adat canım benim , çok az kalmış bende senin gibi çaresizlikle araştırdım biriyle anlaştım tatildeydik. Eve dönünce başlayacaktım parayı gönderip. Sonra biri burada oya çanak’ı takip edin bu konu için demişti. Okudum, araştırdım ve içime sinmediğine karar verdim. 9.ayda uykuları uzamaya başladı. Desteksiz uyutmayı öğretmek öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey. Lütfen yapma. Büyüdükçe düzelecek. En güzel zamanı tek uyku yaptığı zaman. Eski videoları izliyoruz eşimle ne zor uyurdu 40 Dk da hemen uyanırdı diye şaka gibi geliyor şuan. Hala emerek uyur. Destekle uyuduğu için demeleri ikna etmek için. Biz 7.ayda pışpışla kendimiz uyutmaya başladık desteği azalttık(uyku eğitimi gibi 3 haftada olmuyor ama 2-3 ay denedik neredeyse )zamanla ama yine emmeye kalkıyordu. Kimi çocuğun huyu böyle. 20 aylık hala 2-3 saatte bir kalkar emmeye. Diş dönemi artacak daha beter olacak sürekli memede kalacak ama o da sancısı var diye .şöyle düşün uyanıyor ve destek istiyorsa yardıma ihtiyacı var demek ki küçücük daha böyle düşün ve 2 yaşına kadar böyle olacağını kabullen.