Svgars Kızlar bebeğimin pipisi nin ucunda mercimek kadar beyaz beze gibi birşey var dr sünnet önerdi bayan dr sünnet yapan ilk defa duydum lütfen linçlemeyin merak ettim sadece
Ceycey001 Svgars bende merak ettim hep erkek mi yapıyo sünneti yorumları görim oğlum yok ama aklımda bulunsun 🤭 Ama benim sizin gibi düsünmek gelmezdi aklıma sanırım 🤪🤭
Wanderlust Svgars uroloji ve cerrahlar yapiyor meslegi o zaten uzmanligi onun ustune yapabilir linclik bir durum yok mahalle arasinda genelde sunnetciler erkek diye aklimiza direk erkek geliyor da doktor yapiyorsa kadin da erkek de olabiliyor
Drysmsn Svgars evet var Samsun’da kadım doktor bar sunnet yapan Insagram da bakabıkırsınız cerrah anne
Svgars aybikreis Ve saçma bir yorum özellikle bu durumu açıkladım dalga geçeceksen açtığım posta yorum yazma
Svgars Grupyildizi yazık ya bende ilk oğlumun sünnet eden dr dan memnun kalmadım biraz fazlalık var dediler farklı bir dr götüreceğim içim rahat etsin en azından doğrumu diye
aybikreis Svgars Dalga geçmedim. Doktorlukta kadın şunu yapar mı erkek şunu yapar mı sorusundan daha saçma değil en azından
sehribannn Svgars sizin dediğiniz karıma erkek doktor bakmasın bayan yok mu der gibi olmuş biraz 😅neden yapmasin ki uzmanlığı ne üzerine ise onu başarıyla yapabilir yani
Svgars sehribannn hanfendi yapamaz demedik hani memnun kaldığınız dr sorar gibi bir soru Buda o soru sokulduğunda da bütün dr lar kötümü ki soruluyor misal yine hangi hastane iyi sonuçta hastane gibi gibi bir soru benimki de yaptıran varmı merak ettim
Minmini Svgars ben bir kadın çocuk cerrahı ile görüşmüştüm sünnet için ama kendisinin muayenesinden memnun kalmadığım için tercih etmedim. Yani evet yapan kadın cerrahlar var😊
Umutlugunler Svgars ben yaptırdım. Çok da memnun kaldık çok ilgilendi . Hatta sünnete biz de yanında girdik oğlumuzun
atlassmoms Svgars evet yaptıranlar var çevremde çok memnunlar ama doktor mükemmel birisi iyi doktora denk gelmek önemli.