Tugce0142 minellam incir, dut kurusunu kaynatıp suyunu için ılık, dereotu, tahin helvası, bi de ben momstok kullanıyorum çok memnunum
Ayferde minellam ben doğum yaptığımda doktor rezene çayı iç demişti drek 2. Gün sütüm yoktu 3 gün göğüslerim sütle öyle dolmuştu ki ağrıdan duramıyodum bebeğim biraz daha içsin diye yalvarıyıdum resmen ve bol bol su iç
eceliko minellam ben maltana içiyorum o da arttırıyor. ayrıca tahin helvası. rezeneyi ısırgan otu ile demleyip içtim o da arttırdı. ama en önemlisi stresi bırakın. kendi kendime sütüm bebeğime yetiyor geliyor falan diyordum ve gerçekten arttığını hissettim
yildizmom-2023 minellam ve bol bol emzirmek ten tene temas da çok önemli stres yapma sütüm yetiyormu yetmiyormu diye düşünme daha çok strese girip sütun kesilir
Tugce0142 Oz033603 sabah akşam yapsan olur cezveye 1 yemek kaşığı kadar dut kurusu koy bi iki kaynasın fokurdasın kapat biraz demlensin süzüp suyunu iç
Tugce0142 Oz033603 yarıyor ben bide extra momstok kullanıyorum çok memnunum gerçekten instagramda emzirme danışmanı var dilruba demirezer onun çayı gerçekten işe yaradı sizde bi bakın isterseniz
Masalalya1 minellam 3lt su dereotu roka tahin pekmez günde 2 haşlanmş yumurta rezene çayı.. bestlak süt damlasıda sütü arttırıyor. Ceviz badem kuru incir ve hurmada sütün kalitesini arttırıyor cnm🫠
sseymanur minellam yiyecklrn etkisi ne kadar olur bilmyrm ama bol su içmek stresten üzüntüden uzak durmak ve tabi ki siz ne kadar cok emzirirsenz vücut o kadar süt uretecegi için bunlar kesin artırıyor diyebiliyrm