-pinkwater20 Anneler bebeğim lösemi 5 aylıkken yayılmaya başlamış şuan izmirde tedavi görüyoruz 8. Günümüz 33 gün süresi var bilgisi olam varmı
Vina3 -pinkwater20 canım bebekler sandığımızdan çok daha güçlüler sana nasıl destek olabiliriz biz onu yaz sen ne yapabiliriz
pinkooo_02 -pinkwater20 çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım nasıl anladınız bu arada
Balcicek1 -pinkwater20 rabbim acil şifa versin çok geçmiş olsun bebeğiniz sağlığına en kısa süre de kavuşsun inşallah
MinikPandam_ -pinkwater20 bilgim yok maalesef ama ege ünv ea hastanesi onkolojide önde gelen hastanelerden biridir bunu biliyorum. Allah’ım acil şifalar versin tez zamanda 🙏🙏🙏🙏
Nilist Annesi bebekler yetişkinlerden çok daha güçlü. En kısa sürede sağlığına kavuşacaktır. Şifalar diliyorum.
Cekiyorum_Gulumse -pinkwater20 Rabbım Şafi ismiyle şifalar versin yapabileceğimiz birsey var mı Izmirde hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?
MinikPandam_ -pinkwater20 orası da iyidir inşallah tez zamanda sağlıkla evinize dönersiniz bütün kalbimle dua ediyorum.
pinkooo_02 -pinkwater20 Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur canım benim dualarım sizinle
-Sare32- -pinkwater20 belirtisi neydi çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 🙏 keşke bebişlere bir şey olmasa hasta olmasalar