Deniz2961 Kızlar selam bgn sag gogusum un agrısına uyndm dun bebis cok emmedı diye baya sut birikmiş bnde sagdım baya ama gogusum ustunde hafif kızarıklık var boyle dolunca falan agrıyor normal mi bu
Muhammedikra Deniz2961 canım bende olmuştum senin gibi sanki patlayacak göğsüm sandıktan sonra bebeğimi emziriyodum ki geçsin ağrısı acısı
Feri Deniz2961 Canım bol bol emzir emziremezsen sağ boşalt yoksa çok ağrı yapar. Sağdıklarını buzluğa at sakla ihtiyaç oldukça kullanırsın.
Zeynepeymen Deniz2961 gogsunu sag bosalt surekli (süt posetine koyup buzluga atabılırsn). Canın bişe cektimi vea umdun mu eger öle bıseu olduysa ondn da olur
Sedaeva Deniz2961 benimde gögüslerim öyle olmustu hastaneye gittim süt sagmak için onların makinaları daha kuvvetli ama dayanamamıştım.sonra evde kendim sürekli sagdım 2 güne geçti.süt kanalların tıkanmış olabilir dayanabilirsen hastanede sagdır derim
Muhammedikra Deniz2961 sıcak su ile göğsünü ovala canım bide sıcak havlu koy göğsünün üstüne rahatlarsın bi nebzede olsa
Deniz2961 Sedaeva bnde sagıyordum sık sık hstnye gidebilsem idin dogumcu ya gtcm bebk olunca hersey prblm
Esmaozenn Deniz2961 bence sağmakla değil emzirmekle daha kolay boşalıyor benim başıma geldi o kadar sağmama rağmen ağrım azalmadı bol emzirdim aynı günün sabahında rahatladım