Nilya88 Geçen de post atmıştım kızlar hayatım da böyle ishal görmedim bacaklarından su gibi akıyor bezini açıyorum bezin içindekini klozete döküp öyle çöpe atiyorm düşünün yani bezin içi göl gibi sadece sarı su günde 10 15 kere oluyo dün özele götürdük molcef antibiyotik başladılar ama hala aynı çocuğun halı yok kolu kalkmiyo çok bitkin halsiz bişey de yemiyo suyu zor iciyorum böyle ishal gördünüz mü normal mi ben hayatımda hiç görmedim çok korkuyorum Allah için cevap verin ağlamaktan mahvoldum oğlum 2 yaşında
Lululi Nilya88 rota olmuş olabilir mi bu ara ishal salgını var zaten benim oğlumda da oldu ama 15, defa değildi yedi sekiz defa yapıyordu antibiyotik vermiyorlar daha çok ishal yapıyor diye probiyotik verirler doktora sorun önersin ben evde vardı maflor kullandım bol yoğurt yedirin kefir içirin su zorla içirin sizi çok ciddi serum vermeleri lazım
dikkatbebekvar Nilya88 yemedigi için bol su içmedigi için sanırım toparlayamıyo cocugunuz. Su sıralar salgın varmıs. Eline patates haslayıp verseniz kendisi de mi yemez. Mutlaka deniyosunuzdur ama bi tavsiye. Muz kefir vs
durukusunannesi_ Nilya88 rota virüsü kapmış olabilir mi baktılar mı acaba. Bir de ishalken lifli gıda verilmesi önerilmiyor bağırsakları daha çok çalıştırdığı için ona dikkat edin. Kefir ayran yoğurt verin bunlar işe yarıyor diye biliyorum çok geçmiş olsun
Nilya88 dikkatbebekvar asla yemiyor ilk iki gün kustu diye korktu muz şeftali bir iki dilim yedi ama yok dediğim gibi suyu zor iciriyorum
ipegimsi O kadar ishale çocuğum vücudu susuz kalmıstır bir serum falan taksalardı keske ya da götürün siz isteyin toparlanır vucudu
Nilya88 durukusunannesi_ rota virüsü değil negatif çıktı bağırsak enfeksiyonuymus şeftali muz verin dedi ama 3 gündür döktüğüm muzun şeftalinin haddi hesabı yok yemiyo yoğurt kefir ağzına sürmüyor acaba meyveli olandan versem kefiri içer mi sıkıntı olur mu
Ygmrss Kayinvalidem sumak suyunun bir damlasinin bile ishali kestiğini soyler, bebeklerde de kullanimini duymus ama arastirin derim aklinizda bulunsun, ben denemedim.
Nilya88 Ygmrss isminiz yağmur mu dün akşam size çok dua ettim ishali tamamen kesmedi tabiki ama 3 dk da bir degistigim bezi 2 saatte değiştiriyorum ve kakasinin rengi normale dönmeye başladı ve hafif de olsa katilasti çocuğun karnındaki sislikte indi Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim 🙏
mobesebesir Nilya88 oğlum da ishal oldu maflor probiyotik le entoregermina donusumlu verdim hemen toparladı. Bide burda biri önermişti haşlanmış yumurtanın üzerine sumak atın demişlerdi deneyin bence zararlı bisey değil sonucta
Nilya88 mobesebesir ya probiyotik sanki daha kötü etti bilmiyorum yumurtasiz kahvaltı yapmayan çocuğum yumurtayı agzina sürmüyor 😔
2cocukluanne222 Nilya88 peki devlet hastanesi pediatri ye götürüp yatirmayi düşündünüz mü doktorla konusup Allah korusun susuz kalip vücudu daha kötü olmasın 15 kere çok kötü yani ha bide etrogermina al kullan
Nilya88 2cocukluanne222 hayır goturmedik bı kaç kere acile gittik bişey yapmadılar sonra özele poliklinige götürdük antibiyotik başladı doktor hemen geçmez dedi ama 3 kere aldı antibiyotik az da olsa toparlar diye dusunmustum
Nilya88 Ygmrss ya günlerdir o kadar aç ki bugün bal diye uyandı çok sayikladi en ufak şey yemeyen çocuk bal yedi bugün ekmekle baktım iyi geliyormuş ama zaten daha ne kadar kötü ishal olabilir ki en azından katı bişey girdi karnına off off
2cocukluanne222 Nilya88 sen probiyotik al mutlaka hemen aldır kullan geçer o zaman yarına daha toparlar bide şekerli su yap ara ara az az icir vucuduna susuz kalmaz geçmiş olsun
Ygmrss Nilya88 kizim da 15 gunu gecik bir sure cekti. Bütün gün makarna yagsiz pirinc pilavi yogurt kefir yedirmeye calismaktan içimiz çıkmıştı. Bir de paketli gıda hic vermemistim ama bu süreçte cubuk kraker galeta falan verdim eline biraz olsun yedi. Ruseym de ishale cok iyi geliyor diye biliyorum ama yine bir bakin isterseniz elinizde varsa
Lululi Nilya88 ishalken şeftali verilmez ki vermeyin onu salatalk felan meyve vermeyin yoğurt kefir tarzı şeyler içirin Allah şifa versin inşallah