Bayanbunalmis Kızlar 2 bebeğim var isimlerinin baş harfiyle kolye almak istiyorum. Sade ve şık şeylerden hoşlanıyorum. Çok güzel dediğiniz fikirleriniz var mı?
balliikedii Bayanbunalmis ben düz zincire direk baş harfinin olduğu bir kolye aldım çok güzel duruyor sade ve şık
Bayanbunalmis NaimeYilmaz evet haklısınız. Çok da baktım. Tek bir isim olsa yine bulunur da 2 harfli de bulmakta zorlandım
Bayanbunalmis balliikedii tek harfte evet dediğiniz gibi yapardım bende. Ama 2 bebeğimin de isminin harflerini taşımak istiyorum ☺️ bir zincirde 2 harf komik durur
anorganikanneeee Acelyam04 bende bundan vardı 4 harf ekletmiştim ama emzirme döneminde kızım sürekli çektiği için koptu.
Bayanbunalmis Acelyam04 çok güzel, güle güle kullanın. Ben 2 harfli kullanmak istiyorum ama bulamıyorum
Asyabuse Kuyumcu da arkadaşım iki harf yanına kalp yaptırmıştı güzel olmuştu. Ya da kısa uzun iki zincir yapın..Eğer bebeğiniz küçükse koparır ama kolyeyi 🥲 ben bileklik istiyorum o yüzden harfli bileklikler çıkarttılar kalın zincirli ama hiç fiyat sormadım
Bayanbunalmis Asyabuse aslında tek zincirde olsa daha iyi olur çünkü maluumm fiyatlar 😬 güzel bir şey bulsam direk yaptırıcam ama bulamadım. Bileklikte güzel fikir☺️