Cansel_in 4 aylık bebek anneleri nasılsınız. Bebeğinizin kilosu kaç, ek gıdaya başladınız mı, ben dün yoğurt ile başladım şimdilik sorun yok.1 ay önce kızım 5800 kilo idi yarın randevumuz var bakalım
Iki_pasa_annesi Cansel_in 7 buçuk kilo idi oğlum 4 aylıkken şuan 4 ay 20 gunluguz el gıdaya başlamadım doktor kilosu güzel en erken 5 ayda başlayabilirsin dedi
-Tusemcimm- Cansel_in Şuan oğlum 4 ay 10 günlük ay kontrolümüzde sorduğumda kilosu çok iyi olduğu için gerek duymadı 5 buçuk ayın sonuna doğru meyve püreleri yoğurt sebzeler tattırabilirsin dedi. Kilosu düşük olsaydı düşünebilirdik dedi 🙌🏻
senaa2508 Cansel_in merhaba 💕 bebeğimin 4. Ay kontrolünde kilosu 9300 dü doktor çok istekli ve iri bebek olduğu için başlayabilirsin dedi 15 gündür falan sebze meyve püreleri veriyorum. Hiç 3 gün kuralı falan yapmadım Dr da yap demedi 😅
Saglam00 Ek gıda için çok erken değil mi kilosu da güzel doktorum kilosuna uygun olarak beş buçuk ayda uygun görmüştü midesi çok küçük anne sütü harici bağırsakları normal besinleri kaldıramayabilir en azından 5 aylık olmasını bekleyebilirsnz tabi doktorunuza sormanız daha iyi olur