Mrvsmt2502 biceroglu yürüme arkadaşı tabiki 🤗 yürüteç omurgasına baskı yapıyor ileri yaşlarda belmsırt rahatsızlıklarına sebep olabilir şuan yaşadığımız sorunların sebebi küçükken bunlar yüzünden olabilir 🤷
sezer2022 biceroglu arkadaşım yürüme arkadaşından hiç memnun kalmadı , bebeği hızını alamayıp düşüyormuş hep 🙈 o yüzden yürüteç kullandık biz 11 buçuk aylıkken yürüdü bıraktık
Poncikkkk biceroglu doktorlar yürüteci önermiyor yürüme arkadaşı daha iyi diyorlar imkanınıx varsa en iyi olanı alın şekller falan oluyor basınca ses çıkartıyor bebeğinizi oyalar
eymenikomoms yürüteç önerilmiyor ancak çevremdekiler çocuklar vakit geçiriyor oyalanıyor ev içinde gezerken onlarda rahatça iş yapabildiği için tercih ediyorlar ben şahsen bunu bilerek yürüteç alamam yürüme arkadaşı aldım bebeğim henüz çok küçük kullanmadım
Benimdunyamm biceroglu valla ben örümcege koydum cok 10 ayda baktım dimdik yürüyor örümcek de kaldırdım yürüme arkadaşı aldım ucuz onlada biraz yürüdü 11 aylıkkrn yürüdü yanı
Mylittlepearl biceroglu 6-10 ay arası yürüteç sonrası yürüme arkadaşı. İkisi birbirinin yerine kullanılacak bir şey değil. Bence yürüme arkadaşı gereksiz hem çok yer kaplıyor hem de çok az kullanıyor. Bence yürüme arkadaşı yerine oyuncak bebek puseti alın biz tekerlerini sıktık onunla yürümeyi daha çok seviyor kızım yürüme arkadaşını pek sevmedi. Allahtan arkadaşım vermişti de para vermemiştim yoksa eve kalabalık 🙄