Cnprtk Doğumdan sonra doktorum muayeneye çağırdı 40 gün sonra. nasıl bir muayene bilen var mı Genital muayene de yapıyor mu dikişlere bakıyor mu ?
Eminos Cnprtk sadece karnimdan bakti dikislerimi sordu dusenler var dedim ramazandi da alttan bakmadi sagolsun
Dila_Annesi Cnprtk tabiki dikişlerinizde sorun olabilir veya başka şeyler ihmal etmeyin derim Rabbim kötü şeylerle karşılaştırmasın 🙏
Asyatuba Cnprtk gitseniz iyi olur bazen dikişler patlıyor yada içerden iyileşme felan olmazsa kontrol ediyor
Hatice2626 Cnprtk yok problem yoktu sdce kontrol amaçlı mecbur alıyolar rahmin toparlandımı toparlanmadı mı alttan muayene ediyor ultrasyonda birde
Ask17 Bernazeynep aynen elle bakıyor. Bende dikişli olduğum için çok korkuyodum nasıl olucak çok hassas orası sonuçta diye ama hiç canım acımadı canım sende kasma kendini rahat ol doğum yapmışız muayne neki😊💪👍
Maviskizimm Cnprtk benim hem dikişlere baktı hem genital ama bakmıyor bile bi aletle muayne ediyor o da can yakmıyor monitöre bakıyor rahim toparlanmış mı diye bakıyormuş
Burcu35 Cnprtk Alttan muayene ediyor aletle rahim toparlanıp toparlanmadığına bakılıyor ve smir alıyor. İhmal etmeyin gidin benim mesela sıvı kalmış biraz ilaç vermişti gitmek şart o yüzden
Cnprtk Ask17 alttan muayene ederken dikişler o zamana kdr tamamen geçmiş oluyor değil mi ? İnsan tedirgin oluyor
Elizduru Cnprtk Evet canim gecen gün gittim alttan muayene yaptı dikişlerin durumuna bakıyor kan tahlili yaptırıyor bu kadar🙏
Ask17 Cnprtk tamamen iyileşmiş olur ozamana kadar benim hiç canım acımadı dedğim gibi korkulcak hiçbişey yok bana güven👍