Heyrenlydy Kızlar bebeğimin kafası alnı filan çok sıcak ama ölçüyorum ateşi 36..4 çıkıyor var mı başına gelen iç ateş olabilir mi bilemediö doktora götürmeli miyim 4.5 aylık
bademli_puding Heyrenlydy aynısı dün başıma geldi canım kafası normalden farklı sıcaklıktaydı akşama kadar bekledim ateş ölçtüğümde yoktu çünkü en son ölçtüm 37,5 çıktı götürdüm karından ölçtüler 38,5 çıktı bence bi götür derim
YagmurAdaDeniz Heyrenlydy Daha dün instagramda bununla ilgili bir doktor açıklama yapmıştı ona denk gelmiştim bebeklerin ter bezleri 4 ve 5. Aylarda merkezi sinir sisteminden çalışmaya başlarmış yani beyinden bu yüzden baş sıcaklığı ve terlemesi olması bu aylarda çok normalmiş özellikle emerken çok efor sarfedermiş vücut sıcaklığı normal ve bebeğinizin genel durumu da iyiyse bu nedenle olabilir 🤔
Benimdunyamm Heyrenlydy aynısı basıma geldi dün kafası ateş gibi yanıyordu bebeğimin ölcüyorum 36 cıkıyor gece acile gittik 39 çıktı 😔serum antibiyotik falan verdiler
bademli_puding Heyrenlydy hiç bir fikrim yok açıkçası ama bence bi götürün derim içiniz rahat olur en azından ateş çok kötü allah korusun farketmezsiniz falan
Heyrenlydy bademli_puding götürdüm kanınds enfeksiyon çıktı serum taktılarr bir de antibiyotik verdi doktor
YagmurAdaDeniz Heyrenlydy yaaa çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir demekki gitmek gerekiyormuş hemen doktora 😞😞