Leylamoznur Elmaliturta01 dyson bende alamadım pahlı gereksiz zaten evimin her yerine giriyor yatak koltuk altına kadar sildiriyorum ama büyük süpürgede iyi sildiğim için moplamso faydasını görüyorum
Elmaliturta01 Leylamoznur benimde koltukların bazanin altları hep açık rahat rahat girecek. En zorlandığım yer bazanin altıydi bikere ittirirken belimi incitmiştim
Elmaliturta01 Ayseumutsezo bende usandım gerçekten bizimde evimiz kira 170 metre kare sattığımız ev 80 metre kareyi burda o kadar zorlanıyorum ki yapmasam aklım orda kalıyor odaklanamıyorum en güzeli koyver supursun silsin
Ecevren Elmaliturta01 üzüldüm gerçekten, garantisi var 2 kere kullandı, kendim aldıgım icin biliuoeum da, meyse nasip degilmiş
Eskiz25 Elmaliturta01 xiaomi mop 2 pro 2022 modelini kullanıyorum gayet memnunum 7 buçuk aylık bebeğim var bebeğim olduktan sonra aldım bende evi süpürmeye vakit bulamıyordum bebekten. Elim ayağım oldu gerçekten öneririm
Elmaliturta01 Eskiz25 bizim çocuklar bozacak ya rastgele basip elliyorlar onunda bi yerde sabit durması gerekiyormuş galiba istasyon gibi. Nasil olacak bilmiyorum kaldırdım şimdi yukarı biyere