Bahar3428 Allah aşkına 1 haftadır ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Lanet bir salgın var ishal kusma halsizlik bunları atlattık şimdide grip oldu. Çok fazla ilaç kullandık doğal yollarla iyileşsin istiyorum. Grip için ne yapabilirim ?
EmrEren Bahar3428 benim bebeğim diş patlatacak diye ağrı çekiyordu kafasında iltihaplı yaralar çıktı lenf bezleri şişti 1 ay geçti birisi halen sönmedi. 4 gündür halsizlik şikayetimiz var 2 gündür vücudunda kahverengi lekenelenmeler oluştu meğerse influenza olmaz yani gripmiş buda solunum yoluyla bulaşıyormuş bende nezleyim 2 gündür ateşlenmemiz hiç bitmiyor bi doktora görünün derim salgın varmış baya
sydaalina Bahar3428 birtane gribal enfeksiyon dedi doktor antibiyotiklik bişey yok dedi 5 günde geçti
EmrEren sydaalina bende ilk ateş düşürücü vermiştim ama sonradan vücudunda döküntüler oluşunca acile gittim 5 defa 5nci gittiğim doktor influenza olmuş dedi antibiyotik vermedi zaten enflovur diye bi ilaç verdi çok şükür yeni geçti kusura bakmayın geç cevap verdim ama anca toparlandık 😔🙏🏻