Canmete Şanlıurfada yaşayan var mı bebeğimi nasıl giydireceğim şaşırdım çok terliyor hasta olaxak diye korkuyorum
elfida01 Canmete ben klima açıyorum halen akşam sıcak gece serin oluyor bir terliyor bir üşüyor en azından Sabit bir sıcaklıkta kalsın diye
defnemira1 Canmete urfanin ilcesindeyim,2 aylık olacak bebegim erken doğum bide fakat gunduz sadece yarim kollu zibin aksamda uzun kollu tulum ustune de muslin örtü ortuyorum
Drysmsn Canmete sadece zıbın ıle duruyor evde dışarı çıkarken tişört ve şort seklınde Uyurken üstünü örtmüyorum hıc
ikiaslanannesi Canmete yaa. Ben gece uzun pijama ve uzun kol giydiriyorum yine terlemiyor. Gece cok serin oluyor ben bile üstüme battaniye atiyorum
Canmete ikiaslanannesi ben de ama aşırı sıcak yani zıbınla çok terliyor uzun kolluyla basıl yatsın çocuk
ikiaslanannesi Canmete gece pencere açık olunca aşırı serin soğuk oluyor. Hatta sabah 5-6 gibi biz bile üzerimize battaniye ortuyorz
Canmete Themamacita hah işte aynı durum çıldırmak üzereyim tekirdağda yaşıyorum normalde keşke gelmeseydim diyorum