boranenis 42 günlük bebeğim uyurken ağzını köpürtüyor, tükürüğünü biriktirip boğulmaya başlıyor gece duymam diye çok korkuyorum ne yapabilirim emzik dışında emziği uykuya dalınca atıyor.Reflü yatagında uyuyor
Seda-M boranenis benim oğlum da 1 buçuk 2 aylıkken sürekli boğulma sesleri gibi sesler çıkarıyordu uykuda yataktan fırlıyordum resmen çünkü boğuluyormul gibi ses çıkarıyordu tükürüğü sürekli bığuyormuş gibi oluyordu emzik vermedim artık emzikten diye düşündüm doktora götürdüm makine bağladılar nefesi için herşeyini kontrol ettiler hiç bir şeyi yok dedi doktor bebeklerde öyle oluyormuş zamanla geçti zaten
Elif1997 boranenis bizimde aynı hep yan yatırıyorum mecbur . Ruflu yatağı fayda etmedi . Sırt üstü yatarken boğuluyor resmen
Minigimdoruk Belki balgam vardır ağzında beni m bebeğim iki buçuk aylıkken öyleydi ağzında köpük yapıyor sanıyordum doktora gittik bronsiolit olmustu
boranenis Seda-M çok teşekküt ederim homurdanıyor garip sedler geliyor sonra deli gibi öksürmeye baslıyor
boranenis Elif1997 insanın aklı cıkıyor ya ıkı dakıka ayrılıp iş bişeyde yapamıyorum. Reflü yatagını mutfak masasının üzerine koyuyorum heryerde yanımda. Bi garplik var bence bukadar bogulmaları normal değil..
Elif1997 boranenis bnm ilk oğlumda böyleydi doktora getirmiştim artık refluden demisti. Tecrübe olduğu için getirmedim doktora yan yatırnca çok nadir oluyor