mimikkralicesi Bebegimi emzirmeye kalktım emdi ve göğüsümüm üst kısmı aşırı sert normalde emince boşalır sertlik inerdi mastit bu mudur hiç olmadıgım icin bilmiyorum mastitse de ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz
Eflinim_2022 mimikkralicesi Bende geçen hafta oldum ben dayanamıyordum ağrısından emsede hafiflemiyordu ateşim çıkıyordu mastıt olmuştum acile gittim antibiyotik verdiler sütünü de sağıp at dediler kızımıda o memeden emzirmedim ne kadar emsede geçmiyordu doktorda diğer memeyi ver dedi sanırım içinde baya sut kalmıştı sizde sağım yapın aık sık ben pompayla yaptım ve soğuk kompres yapın gogsusunuze gecer inşallah geçmiş olsun
Sso mimikkralicesi mastit olma yolunda mastitte ateş ve sıtmada oluyo henuz o asamaya gecmemis bendede cok oluyo ondan biliyorum o sertlige ara ara buz koyup ardindan sık sık emzirin heo o göğsunuzu emzirin gun boyu olmzsa pompayla sağın kanal açılsın ilerlemesin gecmis olsun
mimikkralicesi Eflinim_2022 ağrısı da şimdi başladı bilerek birdaha emzirdim kızımı sıkarak hatta ama inmedi hala aynı . Bebegim küçük de değil 1bucuk yasında nasıl ve neden böyle oldu anlayamadım. Sabaha kadar geçmemiş olursa ilk işim hastaneye gitmek olucak. Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
Eflinim_2022 mimikkralicesi Benimde bebeğim 17 aylık teşekkür ederim 3 günde tamamen geçti antibiyotikle ve sağarak