Rumeysa6115 Kızlar 7 aylık bir kızım var gece hep aynı saatte uyanıp ağlıyor kesintisiz uyku yok saat başı uyanıyor dişten diye düşünüyordum sonrasında gülüyor oynuyor uykusu kaçtıktan sonra. Sizlerde boyle olan var mı ne yapabilirim
Birdunyabircennetannesi Rumeysa6115 Kesintisiz uyku 28 aydır yok bacım Şu saatte uyanık olanların hepsi aynı
Metemommy Rumeysa6115 bugün 4 aylık oldu şuan uyanık yatakta dönüyor duruyor gözleri fal taşı gibi açık hiç uyuyacağı yok . Bu saate kadarda 15 20 dakikada bir ağlayarak uyandı zaten artık uykusuzluktan bayılıcam
Guzelanne23 Rumeysa6115 aynı durumu yaşıyoruz şuanda tepemde diş diye düşünüyorum biran evvel çıksın inşallah 🥲
Rumeysa6115 Birdunyabircennetannesi ya etrafında görüyorum uyuyan bebeklerı hıc uyumuyo ıkımızde mahvoluyoruz sebebını bulsmadım
Birdunyabircennetannesi Rumeysa6115 Uykuyu sevmeyen bebek sevmiyor maalesef dediğim gibi 2 buçuk sene olacak kesintisiz uyumadım ve uyku düşmanı Şu saatte uyandı ve 1 saattir uyutmaya çalışıyorum 1 buçukta uyudu gece uykusuna bide Yani 1 saat uyuyup uyandı derdi neyse artık
Rumeysa6115 aslihankarapinar1992 uyumadan önce bıseyler yedırdım sütümü destekliyorum emzırdım yıne aynısı 😔
Rumeysa6115 Birdunyabircennetannesi Allah yardımcımız olsun demek ki büyüyünce de aynı. Sımdı kesıntısız uyuması lazım askında 😔
Rumeysa6115 Metemommy atak dönemindedir inşallah geçici bi süreç olur bızım gıbı zorlanmazsın. Uykuyu sevmeyen bebek gerçekten çok zor 🙁 ben yedı aydır oyleyım valla rabbım yardım etsin hepimize
Metemommy Rumeysa6115 amin inşallah çok zor . Doğduğundan beri gazdan uyumuyordu şimdi gaz sorunu bitmeye başladı derken ..
Ege- 3 te mamaya kalktım içerken uyandı ve hala sallıyorum ayaklarım ağrıdı 3 gündür böyle ve bugün diş çıkardı
Rumeysa6115 Metemommy bitmiyo gerçekten gaz bitti biraz rahatlıyor sonra dişi skıntı etmeye başlar. Sonrasında hep bişey çıkar 😞