bebekandmom 123456e yani her bebek farklıdır bişey diyemem ama benim oğlum acıkınca elini ağzına götürüyor dudak kısmına sürüyor
fadikada 123456e emme refleksi bebeklerde olur. Ellerini keşfediyor olabilir gazı olabilir ( bazı gazlı bebekler emmeyi çok istiyor) aç olsa ağlar çok kafana takılıyorsa düzenli kilo takibi yaptır haftalık kilo alımı yeterliyse doyuyordur merak etme 🥰
Melekinan Ellerini keşfediyor sürekli emiyorsa açlıktan değildir aç olsaydı ağlardı müdahale etmeyin diş kaşıyıcı alabilirsiniz bizimki 4 aylık oldu hala emiyor o emdikçe bende ağzına emzik tutturuyorum 😄😄
gag123 benim bebeğim de iki aylık tok olduğunda da elini emiyor. Oğlum da öyleydi .Vücudunu keşfediyor ve keşfederken de anne memesine yakın yalancı memeden daha çok zevk aldığı elini emiyor
Zeliff 123456e ellerini keşfetmeye baslamış merak etme normal bir süreç ☺️ bundan sonrası eline ne geçerse ağzına atmak olacak😅🐥
byzzyb 123456e benm kızımda 2 aylık elini emiyor bende googleden araştırmıştım bugün normslmiş aç olmasada emebilirmiş bende hep aç olduğunu düşünüp süt vermeye çslışıyordum 🥲
ipeku 123456e ayni sorun bizdede basladi iki gundur acaba doymuyormu diye dusunmekten kafayi yicem bugune kdar cok iyidik arada ne hikmetse goguslerim yumsuuyor ve 2gundur yine o sekilde 😥
byzzyb ipeku göğüslerimiz şimdiye kadar dolup dolup boşaldığı için artık alışıyormuş sertleşmeyebiliyormuş göğüs terbiyesi mi ne deniyor bunada. artık bebek içtikçe süt üretiliyormuş bide o yüzden eskisi gibi olmayabilir oda normalmiş🥲😅
neolmusyaani 123456e ayy hayır hayır benimki de öyle.. Bi emiyor ki elini sanki saatlerdir aç kalmış ama değil