Anonim01 Süt ve yumurta alerjimiz var doktor 4. Ayda açtırdı ama reaksiyonlar aynı. Bırakalı 5 gün oldu çocuğun tüm düzeni bozuldu. Sizin ne zaman geçti Yaa. Pişman oldum diyeti açtığıma. Doktor dedi deneyelim diye bir umutlandım geçmiştir diye de başa sardık
mucizemleben Anonim01 nasıl bir tepki aldınız acaba hemn nasıl birtepki verdi ? Birde deri testiylemi diyete girdiniz
Merve539s Anonim01 öncelikle ne kadar süre diyet yaptınız ve nasıl açtınız o da önemli Ben yumurtanın tamamını bir ayda açtım neredeyse bayağı aşamalı açtım bebeğim bir aylıkken diyete başladım 4 aylıkken yumurtayı açtık biraz da kuruyemiş 6 aylık oldu şu an sütü açmaya başladık
MetGok Anonim01 bende yumurtayı açmaya başladım kendimde egzemaları geri döndü :(( çok umutlanmıştım 9aylık bebeğim belki onada yediririm artık diye.
mucizemleben Anonim01 sizee alerji testi yapıldımı acaba bizede süt alerjisi dendi ama dogrumu emın olamıyorum sıyet yaptıgım halde bı kusuyuyor artık kusmaktan kılo alamıyor Bosuna dıyet yapıyormusum gbı gelıyor
dilanarsademir Anonim01 benimkide oyle kilo alimi nasıl l peki benim ki hiç kilo almadı bu cuma yine kontrol edicekler kiloyu
Anonim01 Merve539s doktorunu değiştir bence. Süt merdiveni yazarsan görürsün zaten canım. Direkt yoğurtla başlanmaz
Merve539s Anonim01 direkt yoğurt yemedim yoğurt koydum keke herhangi bir tepki verirse çocuk üzerindeki etkisini azaltmak için