seribana 40 günlük kızımda bugün sabah burun tıkanıklığı başladı genzinden geliyor acile gittik ama birsey yapamayız dediler hırıltı geliyor uyuyamiyor nefes almakta zorluk çekiyor burun damlasiyla aspiratörle temizledik biraz iyi geldi ama hala devam ediyor yan yatırdım ama hala nefes almakta zorluk çekiyor ve fazlasıyla hiriltisi var genzinden geliyor başına gelen varmı en hızlı nasıl geçirebilirim
Barlasinannesiiii seribana sizbolca c vitamini sarımsak tüketin bolca emzirin. Bebenizin yatağının başına karanfil batırılmış soğan koyunn burnunu açar. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Tazeanneyimbenn seribana aynı belirti benim kızımdada var 50 günlük bebeğim temizledim hapşırdı bi sürü mukus geldi ama hırıltı devam ediyor salgından etkilendik galiba 😞 doktora götüreceğim yarın
Minikobaby seribana benim kiziminda burnu cok kucuktu gunde 5-6 kere serum fizyolojik verip elektrikli aspiretorbile temizliyordum bu sekilde rahatliyordu sanirim buna yapilabilecek baska da bir cozum yok durumu doktoruma tanismistin her tikandiginda temizle demisti sizinde cocuk doktorunuz varsa mutlaka danisin
Barlasinannesiiii seribana benim bebeğim de 40 günlükken çovid olmuştu insan çok üzülüyor biliyorum geçecek ama siz beslemeye gayret gösterin
seribana Tazeanneyimbenn evet bende o yüzden götürdüm herşeyi temiz ama genzi tıkanmış ondan dolayı dedi ve şuan rahatlatamiyorum
Gznpmv Serum fizyolojik ile sık sık temizle bir zararı yok YouTube Dr Osman gönülal videolarına bakabilirsin , Özellikle serum fizyolojik damlatıp banyo yaptırdıktan sonra çocuk hapşırınca veya burnunu o aletle çekince nasıl burun pisliği çıkıyor,
3prenses_annesi Bizde şuan aynı durumdayız dün götürdüm serum fizyolojikle yıkayın dedi çok şükür ciğerlerine inmemiş odasının tozunu iyi alın Halı varsa kaldırın buhar makinesinin içine papatya yağı damlattım gün boyu çalışıyor Rabbim şifa versin tüm yavrulara 🤲🏻
Vildankarakus seribana önce bi nebulizator edinin . Kullanımı basit eczaneden serum fizyolojik alıp çocuğa hava vereceksiniz. Ve tikanik buruna en iyi fayda eden şey serum fizyolojik le burun yıkama. YouTube videoları var. İlaçsız çocuğunuzu hastalik eşiğinden alır tavsiyem .en büyük kurtarıcım ikisi