LtfyeAsaf Minies bez kullanan var mı arkadaşlar doğduğunda prima kullandım ama yara yaptı bebeğimin poposunu molfixe geçtim sonra ama fiyat çok artıyo minies aldım bi paket kullandım şimdilik hiç bi sıkıntı yaşamadım sızdırma pişik gibi. Acaba kullananlar memnun mu
Sadiyealp LtfyeAsaf cok memnunum molfix kullniyodum malum fiyat yüksek direk miniese gectim gayet güzel sızdırma pisik koku hic bisey ypmiyo 😍
Mucizemmmmm LtfyeAsaf oglum 10 aylık kullanıyorım hıc bı sıkıntı yasamadım özlellikle sızdırmama konusunda cok ıyı
Tuba_01 LtfyeAsaf nerde satılıyor o bez acaba bende molfix kullanıyorum pipisinin ora yara gibi bişey yaptı değişcem
espalp LtfyeAsaf ben de oğlum doğduğundan beri kullanıyorum. Memnunum🙏🏻 Fiyatına göre performansı çok iyi
Fatosloya 5 aydır minies kullanıyorum çok memnunum sızdırma pişik sorunu yaşamadım tavsiye ediyorum devam edin güzel kaliteli bir bez
Minikerkegim Fatosloya 4 numara mı kullanıyorsunuz eğer öyleyse resm atma şansınız var mı bizde kullanmayı düşünüyoruz da kalıbı nasıl
Minniemouse_4235 espalp Migros canım al valla bezlere o kadar para verilmez günah bu da çok iyi bi bez
GknL Bizde 2 aylığın sleppy kullanmıştım deneme amaçlı minies aldım bence gayet başarılı baya yapsa bile çişini sızdırma olmadı
NrYlmzTsr Her bez her bebege gitmiyor malesef. Oglum 15 aylik, gecen ay ilk defa farkli bez deniyeyim artik demistim minies malesef pisik yapti oglumda ilk kez, primaya dondum tekrar.
Milasssmom LtfyeAsaf bende doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum yara oldu çeşit çeşit kremler kullandım geçmedi minies e geçtim düzeldi şuan çok memnunum
Ozlemete LtfyeAsaf merhaba , oğlum 4 aylık oldugunda miniese geçtik şimdi 20 aylık hiç bir sorun yaşamadık. Aksine başka bez deneyince sorun yaşadık.
Yenievliiiiii Bende gecen gün migrosta gördüm. 4 numara 44 adet ve 26 TL çok uygundu Bi tane deyeyim dedim. Güzel Bi bez. Sızdırmıyor şimdilik. Denk geldikçe alıcam. Sleppy kullanıyodum içinde çok azdı
Aslikocaer LtfyeAsaf molfix kullanıyordum fiyatından dolayı öneri üzerine miniese geçtim ilk başta çok ince geldi molfix kalın gibiydi dedim bu kesin sızdırır ama hiç beklediğim gibi olmadı ne pişik ne sızdırma fiyata göre çok iyi bir performans. Yani kısacası çok memnunum. Devam etmeni öneririm