Melike20 Merhaba kızlar 3 ay 24 günlük kızım var 6300 kilosu son zamanlarda eşimle bi tartışma yaşadık ve sütün azaldığını hissediyorum kızımda meme reddi yaptı bugün acaba süt mü yetmiyor yoksa 4. Ay atağı mı bu durumu yaşayan var mı çok üzüldüm
Twinsmommy Melike20 süt artımı için kesinlikle suyu bol tüketin dur kurusu hurma dereotu tavsiye ederim ben ikizlerimi emziriyorum hiç mama vermeden
Ahsenimltm Melike20 dönem dönem süt azalabiliyor benim adet zamanı azalıyor o zamanlar hep memede olmak istiyor doymuyor. Bazen geceleri sütü sağıp buzluğa atıp öyle zamanlarda veeiyorum
Filizertosun Bende o kadar çok meme reddi yaşadım ki çok zor günlerdi ama asla kesmedim meme den biz az sanıyoruz ama geliyor doktorum kilo alması gayet düzenli ben kes diyene kadar kesme demişti bazen oluyor öyle üzülmeyin
Melike20 Filizertosun atak da olabilir dedim ama birazda strsli 2 gün geçirdim azalmışmıdır diye korktum işte birde siz tek göğüs mü emziriyorsunuz yoksa ikisini birden mi
Mervakblt Filizertosun 40 günlük oğlum bede çok meme reddi yaşıyorum ya resmen zorla emdiriyorum sebebi ne olabilir ki
Filizertosun Melike20 ikisini de emziriyorum siz biraz daha istikrarlı olun o aylar bir düzelip bir bozuluyor allah yardımcınız olsun bol bol kalem suresi dinletin
ozlemtuncay46 Bende bekleyim şurada aynı dert bende de var azaldı resmen sütüm nasıl arttıracaksak bu sütleri
TugceAsil ozlemtuncay46 ben diyetisyene başladım onun tavsiyesiyle her gün 4 hurma ve dereotu yiyorum 4 aylığız
Ahsenimltm Mervakblt gaz olunca ememiyor burnu tıkalıysa ememez ben emzirirken kıvranırsa omuza alıp gaz çıkarıyorum hemen
Filizertosun Mervakblt bi doktora danışın genelde 3-4 aylıkken görülüyor meme reddi atak dönemlerinde 40 günlük çok güzel emerdi
Nsn06 inan-472 benim de kesilmek üzere bugün kullanmaya başladım. Ne kadar sürede etkisini gördünüz acaba
Ahsenimltm Melike20 bir kaba çeşmeden su dolduruyorum içine süt poşetini koyuyorum 5 -10 dkya çözünüyor zaten