Deletedmom_297 Kızlar Alisam hiç yatmak istemiyor sürekli kucakta gezinmek istiyor sürekli kucağımda napıcagımı şaşırdım hiç durmuyor yoruluyorum artık nasıl vazgeçilebilir iyi çok ağlıyor ? Sizlerde öyle misiniz nasıl uykuları
Zeynebinannesi Aynen yaşıyorum. Kucakta, mızmız..çok yoruldum artık.. Kanguru bakıyorum bende , belkı oyalanır dıye..
Kbr Zeynebinannesi kanguru aldım 250tl para verip de Ama bir kere bile binmedi binmiyor sevmiyor. Kucakta olmayı seviyo Ama Kanguruya binmiyor 🙁
Kbr demetdemircioglu dis çıkardığını Nasıl anladınız acaba. Sürekli elleri ağzında elini yumruk yapıp iyice ağzına sokuyor ve sanki Aç gibi davranıyo
demetdemircioglu Kbr bariz belli bizim bitanesi oburude kucucuk cikmis cok erkenci cikti bizim oglan🤦♀️
ayseoztas Benimde hic huysuzluk yapmayan kızım mukkemel derecede kriz geliyo asla susmuyo off kucagimdan inmek istemiyo sanki dikenli besige yatiriyorum öyle agliyo doktora götürdüm idrar tahlili istedi verdik bisey cikmadi kilosuda iyi dedi yani huyu degismis 3.ayda herkes böyle olmus galiba
Alya2018 Aynı şekilde benimde uysal sakin kızım gitti yerine bi yerine bişey yapıyormuşsun gibi veryansın ağlayan huysuz kız geldi bende çok yoruldum uyumuyor bir haftadır elleri hep ağzında meme emerken inatlaşıyor atak haftasıymış 😕