yorgunanne28 Hanımlar, Makinede cogu sey çekti ya ben acaba yanlıs program mı kullanıyorum? Hepsi birarada ile kurutuyrm dolap kuruluğu secip.. kullananlar benı bı bılgılendırır mı ??****
Ceycey001 yorgunanne28 ben 🙋🏻♀️ Mayıs ayında aldım hiç biseyim cekmedi sadece bebegimin bu polar gibi tukumları az çeker gibi oldu bide biraz uç kısımları deforme olmus gibiydi
TeacherrMom yorgunanne28 ben de iki aydır kullanıyorum çekme olmuyor şükür ama bazen nemli çıkıyor bazı kıyafetler onu da sanırım aynı türden kıyafetleri bir arada atmak gerekiyormuş mesela yazlık kıyafetlerle bitane triko bjsey atınca o nemli kalıyor ve nevresimlerim genelde nemli kalıyor nevresimler için uygun programı bulamadım henüz
snyck yorgunanne28 hep dolap kurulugunda hepsi bir arada beyazlar yada antialerji kullanıyorum 1 sene olacak cekme yapan kıyafet olmadı
yorgunanne28 Ceycey001 hayırlı olsn cidden evın en gerekli esyası bence.. siz hangı programı kullanıyorsunuz ??
TeacherrMom Ceycey001 merhaba kıyafetleriniz nemli çıkıyor mu hiç ? Benim nevreskmleidm6ve havlular genelde nemli çıkıyor hangi programda kurutuyorsunuz onları
Ceycey001 yorgunanne28 tskler sizinkide hayırlınolsun ben cok arastırmıstım 5 senede anca aldom ankarada çamasır kurutamıuorum malesef idare et et bebek olunca birazda alerjik olunca aldım vala Napayım
Ceycey001 yorgunanne28 hemen hemen hepsini kullandım sayılır beyazlar kot karısık renkli Hızlıkurutma hiç biri bisey yapmadı günes kurulugu yapmıyorum ben hiç ama
Ceycey001 TeacherrMom bende Bulmadım nevresim pike atınca benimki hepsi birbirine dolanıyo bende atmıyorum
Ceycey001 TeacherrMom bide ben havluları (banyo için olan bornozlarımızı) 2 büyük bi küçük bide bebek havlusu hepsini bir yıkayıp kurutmaya atıyorum hep öyle yıkarım oylede asardım simdie kurutmaya öyle atıyorum arasınaa baska bşswy atmıyorum servis oyle söyledi havlu geç kurur digerleri erken yıpranır çeker kıyafet dedi Ee zaten okadar havluda anca sıgıp güzelce kuruyo valla benim
TeacherrMom Ceycey001 ben de hep banyo havlularıni ayrı atarım makineye ama bazen mesela üç beş parça havlu varsa onu kurutma makineye atıyorum çalıştırıyorum çamaşır makinesinde mesela bebeğin kiyafetleri oluyo onları da bitince atıyorum kurutmaya aynı anda kurusun diye ama öyle yapmasam da sadece havluları atsam da kurutmuyo