merveeeet Kızlar diyetisyene gidiyorum, 4 gün oldu 2 kilo verdim bile ama sezeryan göbeği diyetle gitmezmiş, önerdiğiniz bi egzersiz ya da başka bişey var mı?
Adatanis merveeeet sezeryan olalı ne kadar oldu bende gitmek istiyorum ama süte etki eder diye korkuyorum sadece anne sütü alıyor kızım sizde etki etti mi süte acaba ?
Kuzularinanasi merveeeet vucudu sıkılastirmak icin egzersiz sart.mekik,karin hareketleri vs nette yazarsaniz bi suru bulursunuz hareket.hergun en az 20 30 dk bile yapsaniz kisa surede etkisini gorursunuz.ama tabiki seker ve karbonhidrati olabildigince hayatinizdan cikarin…
Zeliff merveeeet sezaryen veya normal doğum olarak değilde yapıyla alakalı diye düşünüyorum. Benim ameliyattan sonra dikiş yerinde hafif bombe vardı bir ay sürmedi oda kayboldu ki normalde çıtı pıtı zayıf değilim normal kilodayım. Kiminin çabuk gider kimininde kalıcı olur. İyileşme sürecinden sonra sporla toparlanabilir ama.
2bebegim Adatanis emziren anne diyeti vermiştir diyetisyen. Bende gitmiştim ama şuan bıraktım.spor yapmadan göbek gitmez. Kafamda bı oturtsam basliycamda işte sıra gelmiyor spora😂
merveeeet Adatanis benim bebeğim 10 buçuk aylık zaten çok az emiyor, suyu daha fazla içmeye çalışıyorum zaten sütü yapan şu, ayrıca diyetisyen emzirdiğini için ona göre bir liste verdi
Adatanis 2bebegim vermişmiydiniz bari gittiğiniz zaman 😂 uff ilk doğum yapınca çok gitti kilo sonra iştahım fena açıldı durduramıyorum kendimi 😔 acil diyete başlamam lazım ama süre etki eder mi bilmiyorum ya da düzenli uykumuz yok gazdan dolayı sorun olur mu bilmiyorum 🥹
Adatanis merveeeet suyu çok içerim sıkıntı yok o konuda ama iştahım fena arttı 3 ay da çok mu erken bilmiyorum diyete başlamak için
2bebegim merveeeet 5 ay oluyor doğum yapalı. On kilo verdim ama diyete sadık kalmadım emziriyorum şuan, diyet kafasına pek giremiyorum o strese girip bebeğimin rizkindan calamam😂 ne güzel motive degilmi yemek için 🙈🤷🏼♀️😂
2bebegim Adatanis ben hamilelik döneminde de gitmiştim kalan seansim vardı onu kullandım doğumdan sonra. Kilo verdim ama diyete bağlı kalmadım. Bı 10 kilo ve göbeğim sikilassa yeterdi aslında😂
Deletedmon_69 merveeeet bol bol misafir bol bol fedakarlık bol bol su bol bol karın hareketi bol bol terleme bol bol uyumama garanti verirsin. Teşekkür etceksin 😂