yigitinaannesii Kızlar selam, 4 yıllık evliyim artık eşyalarım gözüme güzel gelmemeye başladı. Yeni eşya almak zaten şu ekonomide zor hemde tertemiz yeni eşyalar. Sizce koltuk ve konsol ayağı değişir mi? Konsolumu bide boyamayı düşünüyorum açıkcası. Olur mı acaba😏
Beyninizikullanmakucretsizdir yigitinaannesii olur neden olmasın hatta kulpları falan varsa onları da değiştirebilirsin konsolun yani ☺️ koltuğun da ayaklarını değiştirebilirsin farklı bir hava katmış olursun
delirmeceler yigitinaannesii teendyolda satılıyor ordan bakıp gözüne hoş gelen ayakları alabilirsin konsolu boyayabilirsin ama parlaksa öncesinde zımpara yapman gerekiyor boya daha iyi tutsun diye
LinaTuba yigitinaannesii benim bir tanıdığım kanepelerini kaplatmış önüne iri büyük yastıklardan ekletmiş ayaklarını değiştirmiş yeni aldı sandım şaşırdım artık kaplamacılar kanepenin şekli ile de oynuyor tavsiye ederim ben 3 sene aradan sonra kanepelerimi letgoda iyi bir fiyata satmıştım sonra yerine kanepe aldım insanın zevki zaman içinde değişiyor mesela L tipimin kırlentlerini puch işleme alıp değiştirdim tüm havası değişti ayaklarını de değiştirecektim ama açılır olduğu için benimkiler sorun çıkardı değişiklik iyi geliyor insana☺️
yigitinaannesii delirmeceler Eşimin mobilyacı geçmişi var zaten. Ama şuan evde yok birden aklıma geldi bu fikir. Aynen parlak üstüde şu mermer desenli olan konsollardan bi ara çok modaydı😂 Oraya da ince ahşap bi plaka kestiririm diyorum ölçüye uygun güzel olabilir
yigitinaannesii LinaTuba Evet koltuğum cestır model çok zormuş kullanımı aralara hep bişeyler kaçıyor🙃 kolları değişebilir
delirmeceler yigitinaannesii içinize ne siniyorsa güzel olur keyifle huzurla evinizde oturmanız dileğiyle