irmrdnmzz Sizin de bebeğiniz heyecanlanınca mutlu olunca kızınca tüm duygularını titreyerek mi ifade ediyor bütün vücudu ile titriyor kendini sıkar gibi böyle
1oglananasi6 irmrdnmzz oğlum onu cisini yaparken yapıyor bez yokken cisini yaptı ayakta o an titreyince farkettim
AliDemirinAnnesii irmrdnmzz evetttt😂😂😂 baya sorun olduğuna emin olarak doktora gittim ve doktorumuz beni rahatlattı şükür. Hala da çok güzel titretir kendini
Kardem irmrdnmzz benim yeğenimde cok yapardı onu ellerini acar kendini sıka sıka titretirdi. Doktoru normal demişti 2-3 ay sonra da unuttu zaten
irmrdnmzz Meriskus ya bu çırpınmak dışı bi şey hani sinirlenince böyle boyundaki damarlar meydana çıkıyor öyle Bi titreme 😂
AliDemirinAnnesii Meriskus gayet normal dedi duygularını kontrol edemiyor henüz dedi zamanla kendini ifade edebildikçe geçecek dedi
Hefnan irmrdnmzz Aynı aynı başak burcu kızı babayı görünce heyecanlanma.Dinirlemince boynunda ki damar yeşil oluyor 😂😂 çığlık çığlık el kol çırpıyor.Hic korkma. Uykuda veya ateşte olmuyorsa sıkıntı yok
esraaliy irmrdnmzz merhab benm oglumd basak ve 1.5 yasinda heyecanlandiginda uzuldugunde titretyr kendni mesajiniz icimi rahstlatti gectimi acaba
irmrdnmzz Meriskus bende öyle düşünmek istiyorum 😂 her duygusunu bu şekilde ifade ediyor hayır insanın gülesi geliyor ama bi yandan da düşünüyorsun doktora göstermediğime pişman olur muyum diye 😂
irmrdnmzz Hefnan yok yok uyku ve ateşte bir şey olmuyor tamamen duygularını belli etmekte bunu kullanıyor babasını görünce evet, veya yeni oyuncak gösterdiğimizde mutlu olunca veya zararlı bi şeyi elinden aldığımızda sinirlenince 😂
gececimon irmrdnmzz valla 5-6 aylık olduğundan beri yapıyor en çokta sinirlenip heyecanlanınca 😄 çok komik oluyor sbsnhsh
irmrdnmzz gececimon komik olmasına komik bizde öyle yaptığında baya kahkaha atıyoruz ama sonradan bi durup düşündüm normal mi diye 😂