Cnnaytmz Arel250 2 gün sonra duş alabiliyorsun dikiş yerini kuru tutman gerekiyor. Gazlı bezle kapatıyordum sonrasında.
Azraada58 Arel250 2 gün sonra bantlı yaptım heralde 5 gün sonrada bantsız ama güzelce kurulamak lazım nemli kalmıcak üstüne ic camaşırı gelmicek
B1elf Arel250 doğumdan 2 gün sonra yapılıyor ben 2 gece hastanede kaldım 3. Gün çıktım eve gelince yikandim fön makinesi ile kuruttum ve gazlı bez koydum çamaşırım ve pijamamida yukarı çektim gazlı bezi 20 gün kadar koydum banyo dışında da çünkü göbeğim dikişi mi kapatıyordu orayı kuru tutmak içindi
yusuf11 Arel250 hastaneden geldigim gun dus aldim ama kapaliydi yaram 1 hafta sonra acmislardi sargiyi
Bett1 Arel250 evet gelir gelmez duşa atıyorum kendimi. 2 sezeryan oldum 2 sinde de duşa girdim ayakta hiçbir sorun olmadı önemli olan kurutmak hemen
Poncikkkk Arel250 ertesi guj hastaneden çıkar çıkmaz bant yapıstırmşlrdı su geçirmez diye sonra bir hafta sonraki kontrolde kendileri bandı çekti
Pardonyeniyim Sezeryan ameliyatından 1 gün sonra duş aldım bandajı hastane yeniledi. Kendileri dediler duşunuzu alın biz bandaj değiştirmeye gelicez diye. Ardından yeni bandajı da 5 gün taktım. Duş alıp çıkardım başka hiç bişey yapmadım
Nurun Arel250 ertesi gün doktor duş almamı söyledi korkma üzerinde su sabun aksın birşey olmaz demişti. Çıkıncada pansuman yapıyordum ancsk asla bant vs birşey yapıştırmıyorum hava alması önemli. Terlediğim an iç çamaşırımı değiştiriyodum . Çok şükür çok çabuk iyileşti🙏🏻
ArvenMom Arel250 doğumdan 8 saat sonra duş aldım açık şekilde 1 hafta sonra aldım hiç birşey olmadı günde 2 3 defa pansumanla çok çabuk toparladı
anonim351 Arel250 ben bir gece hastanede kaldım ertesi gün hemen aldım 4 veya 5. Gün bandaj olmadan aldım hemen hemen her günde duşa girdim çok sıcaktı hatta bazen iki kere falan ama iyi kuru tutman lazım
2kiz Arel250 2. Gün alabiliyorsun ama ben garantiye alıp 4. Gün aldım duş duştan çıkar çıkmaz kuruladim ıslak kalmasın dedi doktor hiç bir zaman bantlı ve bantsiz hep kurula mantar olur dedi sende dikkat et
B1elf madeinpelin demediyse kendi kaynayandır. Çünkü 2 sezeryanim var 1. Yapistirmaydi dikiş olduğu bile belli değildi ip yoktu onda aldırmaya gitmedim 2. İple dikildi 15 gün sonra aldırmaya gittim demedilerse gitmenize gerek yok