senay-12 Merhabalar Güzel anneler sizden parfüm önerisi istiyorum böyle uygun fiyatlı ama kalıcılığı çok yüksek olan😂😂
GunesSila senay-12 ben estee lauder beautiul bi şeydi onu kullanıyorum Lancome idol var Bunları çok seviyorum 🫶🏼🫶🏼
Gumus25 senay-12 zara nin parfümleri cok gyzel bence benim favorim Black amber. Ama diğerleri de güzel annem ben hep denedik farklı farkli
Zeynepinnannesii26 Ortaokuldan beri klasik for awayi elimde bulundurur ara ara kullanırım çok seviyorum ❤️ Şuan for away infinity ve emotion romance kullanıyorum sonbahar ve kış ayları için ideal. Yazın da victoria secret tease kullanıyorum genelde💗
senay-12 Zeynepinnannesii26 ayy teşekkür bana da fikir olur çok kullanan biriyim parfüm ama sürekli aynı olduğu için biraz sıkılmış olabilirim artık her bittiğinde birini alıp denemiş olurum 😂❤️
Pol34 senay-12 muadil kokularda zara bence çok başarılı. Bargello falan hiç beğenmedim ben ona vereceğim paraya avon alırım kokuları daha kaliteli kokuyor
senay-12 Pol34 ayy öyle mi zara hiç denemedim ama bir ara denerim bargello çok kullandım sıkıldım artık avonunda güzeller
hmg senay-12 Zara Red vanilya , oriental, fruity, deep garden baş ucu kokularım . Özellikle red vanilya kış kokusu
Nezzz_ senay-12 Bargello-hipnoz kullanıyorum kalıcı üniversite gittiğim zaman kullanmıştım geçenlerde aldım o yıllarıma anılarıma geri döndüm çok seviyorum avonun İncandessence kullanıyorum ekstrada🥰🥰