ilkgozbebegim Arkadaslar ilk adım arabası kullanıp memnun olan var mi ve hangi marka daha güzel hepsiburadadan pilsaninkini buldum sizler hangi marka aldınız simdiden teşekkürler ♥
Ahmettahamm ilkgozbebegim ben kullandım bebeğim sevdi alıp onla yürüyor 4 ayaklı aldım hepsiburada. Dan 90 TL ye gayrette güzel
Super_anne3434 ilkgozbebegim bn a101 e gelmisti ordan almistim oglum ters bindi hep parcaladi sacma sapan oyinlar oynadi ama oyaladi 🤣🤣
Baharellezi ilkgozbebegim yani çok gerekli değil benim kzıım kullanmadı pek ,birde sizin başında durup yürütmeniz gerek tutunup yürürken düşüyor bebekler tehlikeli bence
Glf ilkgozbebegim ilkgozbebegim bence yürüteç ve ilk adim arabası gereksiz ben oğluma hiç birini almadım 10 aylıkken kendi yürüdü biz hiç kendimizde yürütmedik kendi çabalarıyla 8 aylık ken sıraladı 10 ayında tam yürüdü yani zamanı gelince onlar kendileri yürüyor
Farahzeynep Ben de alacağım, yürüteçten daha faydalı olduğunu düşünüyorum, yürüteçte bariz oturuyor, bunda dikildiği için ayak kasları güçlenir. Fisher price zürafa almayı düşünüyorum ben, kullananlar memnun, köpekçik istiyordum ama baya pahalı 😂
ilkgozbebegim Farahzeynep bence de yurutecten daha sağlıklı hem önünde oyuncaklar olduğu için otururken de oynayabilir die düşünüyorum zürafa nasilmis hiç görmedim bakayım bi
Roniya ilkgozbebegim ebebekten almıştım 100 liraydı sanırım fiyatı. Çok memnunum bebeğim fıldır fıldır geziyor onunla. Ayrıca önünde ki oyuncaklar da ilgisini çekiyor
Farahzeynep ilkgozbebegim aynen, müzik falam da çalıyor, kızım da sever müzik, bence vakit geçirmek için ideal. Hem de hep ayakta durmak istiyor, ben ebebekte chicconunkini denemiştim baya sağlamdı 😊
duruliyasmom Bizim de Chicco Happy Hippy Walker oldu tercihimiz. Henüz kullanamıyor tam olarak ama güzel güzel oynuyor diyebilirim 😀
HafiZeynep Bende dün sipariş verdim çünkü kızım mama sandalyesi ni yurume arkadaşı olarak kullanıyordu yada kucik bir taburemiz var onu ite ite yürüyor şuan 1 2 adım atıyor desteksiz yürümesini kolaylaştırır diye düşünüyorum Chicco happy hippy modelini aldım
Farahzeynep 41hamile daha yengem geçen kadın hastalıklarına gitti, bir bayan alt bölümünün hastalığından yakınıyormuş, yürüteçe bindiniz mi demiş daha önce, evet herkes bindi demiş. Oraya yaptığı baskı nedeniyle yürüteçe bindirmeyin çocuklarınızı ileri de böyle sorun çekersiniz demiş. Bakıldığında herkes hasta o bölgesinden. Yengem sadeve 1 kızınu bindirmiş, diğer ikisini bindirmemiş ve sadece o bindirdiği kızında var hastalık. Siz bu mantıkla devam edin.
ilkgozbebegim Farahzeynep çok haklısınız bütün doktorlar bas bas bağırıyor yurutec hakkindakileri düşmelerine kafa travmalarinin en çoğu yurutecten oluyormuş