Eceeeenurrrrrrr Merhaba Canım Anneler 49 günlük bebeğim 12 günde 300 gr almış sizce normal mi doktorum 2 ay olduğunda aynı kıyafetleri giydir yine gel dedi siz bilinçli annelerimize sormak istedim
medinekaplan Eceeeenurrrrrrr cnm normal benimkisi de 57 günlük doktora götürdük geçen hafta salı günü bugün tekrar götürdüm 500 grm almış doktorum iyi dedi bence saglikliysa hiç kafana takma birde sürekli aynı elbiseleri giydirip götürmüyoruz onunda farkı oluyor bezi çişli olmayacak bir dahakine dikkat et bunlara bakalım kilosu nasıl çıkacak
Deletedmom_63 Eceeeenurrrrrrr emziriyorsaniz yarım saatte bir emzirin gündüz gecede 2 saate bir benim kız ilk ay öyle yaptım baya topladı
Hafsaa1 Persetil olması o ölçüye bak canım doğum kilosu çişli bez sayısı bulabilirsin bence az almış kiloyu ☺️
Milanbebek Deletedmom_63 ben şöyle yapıyordum ilk gelen ön sütü sağıyordum arkadan gelen yağlı süt ile emziriyordum öyle kilo aldı bebeğim
Deletedmom_63 Milanbebek onu bilmiyorum doktorum o şekilde emzirmemi söyledi 2 ay boyunca o şekilde emzirdim 🌸