Milanbebek Kızlar Daha neler duyacağım şu dünyada Bakıcımız ile konuşurken bazı dadıların bebek uyusun diye gizlice bebeğe uyku ilacı verdiğini söyledi. Duymayan varsa dikkatli olalım diye paylaşıyorum .. Siz de duyduklarınızı söyleyin de ayık olalım
prensinannesi_ Milanbebek kız bakicilar da neyse benim ev sahibimin gelini sırf kızı arkasından ağlıyor onu istiyor iş yapamıyor diye veriyormuş ya sok oldum ben duyunca ya dedim yerin dibine batsın yapacağın iş çocuktan daha mı önemli
eymenin_annesi34 Ya herkes kendi başını yesin ya ne biçim bi dünya oldu yazık ya kimseye güven kalmadı kimseye 🤬
Milanbebek eymenin_annesi34 birde şunu duydum bebek uyansın ağlasın da anneye gitsin diye burnunu sıkıyorlarmış
Milanbebek prensinannesi_ ay ne vicdansız anneymiş. Belki de arkasında onu anlamayan kötü bir koca vardır
prensinannesi_ Milanbebek yok kız iki elti kaynana kayın baba bide çocuklar baya kalabalıklar evleri de var iki tane kirada ama ayrımiyolar işte sonrada millet bişey demesin diye o çocuklara dayıyorlar ilacı