ezgikrby eymenin_annesi34 babası mı uyutuyo jdjfj benim kızım babasında asla uyumaz mecbur emerek uyuyo çünkü 😂😂
Aleynasrgcl eymenin_annesi34 dışarı çıkarırken kimseye güvenememde evde bakacaklarsa ben dışarı çıkacaksam olur 😂😂😂
anorganikanneeee eymenin_annesi34 kayınvalidem annemden daha iyi bakar. O yüzden verirdim. Ama biz karı-koca aşırı pimpirikli olduğumuz için kimde çocuğumuza acil durum dışında bakmaz🤣🤣
aysegul2409 eymenin_annesi34 bence kişiye bağlı bir durum. Ben istemem ben olmadan bir yere götürmesini. Ama eltim izin verir mesela. Kayinvalidem o yokken dışarı çıkarır gezdirir. Hatta eltim memnun kalir oyalıyor diye 😂 Tamamen kişiye bağlı.
mobesebesir eymenin_annesi34 gorumceme güvenirim iyi bakar. Babam annem de götürür ama Bi acaba kalıyor aklımda telefona dalarlar diye. Kayinvalidem asla cesaret etmez rahatsız olduğu için. Kayinpederim bakar tuşlu telefon kullandığı için telefona dalmaz.
ayseasel1 eymenin_annesi34 çalıştığım ve kayinvalidem.baktigim için evet ama bilgim dahilinde olur ✅️
Eslemsi_04 eymenin_annesi34 güveniyosam tabiki ,saydıklarınızın hepsi tek cıkarmıştır kızımı dişari kayınbabam haric