AyseMersin Yaşayan varmı mahvoldum boyun ağrısı sol kolum bitik sırtım deseniz valla harap oldum. Göğüs kaslarıma bile vuruyor Bu ağrı. Kalp krizi geçiriyorum sanıyorum psikolojim alt üst oldu 😢
Haticeyns AyseMersin maalesef aynı durum bende de var boynum ağrıyor sol koluma vuruyor uyuşuyor berbat bişey ya gerçekten de kalp krizi belirtisi givi insan korkuyor valla
minikprensannesiiiii AyseMersin Baş ağrısı da yapıyor mu acaba bende de sağ taraf boynum ağrıyor sırtıma vuruyor göğsüme vuruyor ağrısı sırtımın ağrıyan bölgesine dokunamıyorum bile sizde de böyle şikayet varmı
Cennet_kusu2891 AyseMersin hacamat sülük yaptırın ve ortopedik boyun yastıgı alın inanılmaz rahatlarsınız
Meriy12 Kalp ağrısından sürekli panikleyip atak geçiriyorum. Çarpıntı sersemlik bayılma hissş de eşlik ediyor sizde de oluyırmuydu
OgretmenimKukla Meriy12 Baş dönmesi yapıyor ciddi şekilde. Kollarımda güçsüzlük her an düşecekmişim gibi bir his 😔 kayıyorum sanki.
AyseMersin OgretmenimKukla benim aynı şekilde iyi ce ilerlerdi sırtımda çok ağrı oluyor. Koltuk altıma kadar vuruyor sizdede oluyormu
Miniminnoss Kizlarr ben 3 gün önce hacamat ve o bölgeye sülük yaptırdım 3 gündür çok rahat boynum kaslarım gevşedi resmen imkanınız varsa 3 leyin ve şifa bulun insAllah Allahını izniyle
momandboyy AyseMersin Merhaba nasıl oldunuz benzer ağrıları çekiyorum sol kolumun ağrısı elime ve parmaklarıma vuruyor zonklama şeklinde,sizde de aynı mı acaba?
leyoz AyseMersin hepsi boyun fıtığı belirtiisi beyin sinir cerrahiye gidin ya da fizik tedavi doktoruna