onemore 45 günlük bebeğim var, gündüz kesintisiz 2,3 saat uyurdu, 2 gündür yatağına bıraktığım an uyanıyor, ya da en fazla 20 dk uyuyor, uyuturken de direniyor ama uykusu var belli neden olabilir?
yildizmom-2023 onemore benimkide öyleydi yatağına koyduğum an uyandırdı daha çok küçük dünyaya adapte olmaya çalışıyor sizin kucağınıza kokunuzu aldığı için huzur buluyor bırakınca uyanıyor bu yüzden biraz sabır bu günler gecicek
anonim33 onemore gazına vs bakıyor musunuz ? Karnında sancısı vs olabilir yada tam doymuyor olabilir 🤔
beratugayse yildizmom-2023 Tahmini ne zaman geçiyor? 3 ay bitti hala kucak, yatırınca uyanıyor 🤣 şuan bile slingle sallanıyorum 🤣
Kubracns Benim bebeğim 3 ay 9 günlük bende öyleyim anne yani beşiğinde yatıyor kucağımda bacağımda tam gözleri kapanırken koyuyorum orada sallama devam ediyorum gözüne de ağız mendili kapatıyorum yatıyor 1 saate yakın sizde alıştırsanıza çok küçükken
Zeynep344 onemore merhabalar benimde bebeğim şuan 1 ay 17 günlük bende sizin gibi panikler yaşadım 1 ay sonrasında acaba doymuyor mu sütüm mü yetmiyor uyumuyor diye hatta akşamları doymadığını düşünerek mama bile verdim baya araştırmalar yaptım herkese sordum ama genelde bebekler ilk 3 ay bunları yaşıyorlarmış sürekli emmek istiyor tok olsa bile kendini güvende hissetmek sana yakın olmak istiyorlarmış. Bu durumda yalnız değilsin maalesef biraz daha dayanıcaz :) bunu yazarken bebeğim uyandı 20 dk lık uykusundan emzmiyorum şuan. Bu arada sana sürekli doymuyo dicekler mama teklif edecekler kimseye kulak asma her ağladığında ver memeyi
onemore Zeynep344 şu an ben de öyle yapıyorum, mamayı hiç düşünmedim, emsin de istediği zaman verelim hiç sorun değil. O zaman inşallah 3. Ayda düzene girer 🙏🏻
Zeynep344 onemore evet gerçekten öyle ama işte insanların etkisi altında kalabiliyoruz ben malesef kaldım ama tecrübesizlik işte şimdi herşeyi araştırıyorum çevreme sormuyorum benimle aynı zamanda veya yakın zamanda yaşayanların söylemlerini dikkate almaya çalışıyorum