kuzeyildizi https://imgyukle.com/i/r7NB4N Bu zamana kadar kızım hiç pişik olmadı böyle bir şey çıktı bıkını bölgesinde ne yapabilirim Yardımcı olur musunuz kıZım 1,5 yaşında
Guledanur kuzeyildizi direk hameton alın yada trovazol da alabilirsiniz en etkili ilaç ikisi oglumdada olmuştu inanılmaz derecede yayıldı bizim ki direk kesti bu 2 iki ilaç pişik kremi pudra vs. Bu tarz pisliklerden iyileşmeyi geçiştiriyor birde bez değişiminde 5 dakika hava aldırın enfeksiyon kapmasin
Fulihkn kuzeyildizi ben sürekli ılık duş ve kuru tuttum pişiği . Pudra ile kuru tutun derim kuru olan yer çabuk iyileşir
Poncikkkk kuzeyildizi oyy kuzum çok kötü olmuş travazol ve travacort iyi gelir sudocream da deneyın ıslak mendil kullanmayın mümkünse birkaç saat bezsiz bırakın bebeğinizi
adene Bol bol ılık duş ve mustelanın pişik kremini kullanabilirsiniz. 2 aylık kızım var ve çok iyi geldi.
Yagmur_24 Vslla kırmızı kantaron yağı pişiğe birebir diyolar ben de kullandım pişik olunca memnun kaldım ama herkes her şeyden memnun olacak die bir kural yok aklınızda bulunsın belki siz de denersiniz çoook geçmiş olsun🌺🌺🌺