minikprensannesiiiii Bety2 Birde mesela ben doğum yaptıktan sonra sürekli tek taraflı uyudum duymam ağlarsa diye şimdi süreli mesela o yattığım taraf ağrıyor belki de boyun düzleşmesi de olabilir
Birdurummuvar Bety2 hiç böyle bir sorunum olmadı gitmedim ama yine de gitmek istiyorum bir araştırın isterseniz.
Beybisibeybisi Bety2 diş sıkıyor olabilir misin ni arkadaşımın dil sıkmaymış yıllarr sonra buldular diş plağıyla geçti
Bety2 Beybisibeybisi eskiden kullanıyordum cnm şimdi plağım yırtıldı daha gidip yapmadım ne bileyim stres hastalıklarının hepsi var eşim yüzünden sağolsun
Deletedmom_87 Bety2 benim de her gün başım agrıyordu istisnasız her gün ilaç içerdim hamilelikten önce demir ilacı almaya başladım bir daha da agrımadı kansızlıktan olabiliyor
Lululi Bety2 canım üç sene ile şimdi bir mi üç sene içinde çıkamıyor mu fıtık , çıkar tabiki anlattıkların boyun fıtığı belirtisi uyanınca oluyorsa yastığında değiştirmen lazım kola kadsr vurur ağrısı
Beybisibeybisi Bety2 yırtıldıktan sonra başladıysa ağrıların diş sıkmadandır canım :(( grçmiş olsun allah eşin hayırlısını versin