Gzdeemrl1 Kızlar, bebeklerinize uyku eğitimini nasıl verdiniz? Neler yaptınız? Deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Kızım 18 aylık uyku eğitimi vermek istiyorum nereden başlayacağımı bilmiyorum
Umutveannesi Gzdeemrl1 biz 7,5 aylıkken almıştık uyku eğitimi. Şu an 17,5 aylık oğlum. Uyku rutinleri belirleyip her gün aynı saatte yatırıp aynı saatte kaldırmak ve kesinlikle güne erken başlamak en önemli noktalar bunlar
Nisaaabbk Umutveannesi kendiniz mi verdiniz yoksa bı egitmenden mi aldınız ? Ayrıca nasıl uykuya dalıyor desteksiz mi
Umutveannesi Nisaaabbk eğitmenden aldık. Evet desteksiz uyuyordu 15 gün öncesine kadar. Beşiğine yatırıp emziğini veriyordum kendi 1-2 dk içinde uyuyordu çıkıyordum odadan. Bi süre arkadaşımda kaldım orda beşik olmadığı için yanımda yatırdım mecbur 1 hafta. Şimdi yanımda uyumak istiyor ama yanına yatıyorum yine 1-2 dk sürmüyor uyuması tekrar beşiğine alıyorum
Umutveannesi Nisaaabbk bebeğiniz dirençli bir bebekse evet ağlar. Ama bebek ağlıyor siz öylece izliyorsunuz değil, sakinleştirmek için destek veriyorsunuz. Benim oğlum zaten sakin bir bebekti hiç ağlama olmadı bizde