Oynakbalina Kizlar merhaba kızımın burnunu burun aspratoruyle temizliyodum ama genzi doluydu hırıltılı nefes aliyodu doktorumuz nazal sprey yazdi günde 4 kez kullaniyoruz ama hâlâ tikali genzi. Başına gelen var mi nasil bi yol izlemeliyim
17072023baloglum Oynakbalina benim 70 gunluk oglunda 2 gundue ayni genizi tikali aspiratör ile cekiyorum ama nefesi burnu tikali gibi aliyor biraz basini dik pozisyonda yatirin ben ilac kullanmiyorum pusetinde yattiginda daha rahat gibi
Ezonunannesi2012 Oynakbalina kızım 9 aylık o da dün geceden beri öyle bende burnunu temizliyorum ama uyurken tıkanıyo nefes alamıyor omunda genci dolu sanırım doktor ilaç vermedi şimdilik
Oynakbalina 17072023baloglum asprator burnun icindeki florayi bozuyo kullanma demisti saglik ocağındaki ebe, doktorumda buna benzer seyler söyledi. Serum fizyolojiklerde zaraeli diye toplanmaya başlamış. Ne kullancaz şaşırdım kaldım..
Oynakbalina Ezonunannesi2012 48 günlük kızım 2 haftadir falan böyle spreyde pek bi işe yaramadi gibi, hâlâ hırıltılı nefes alıyor napcaz bilemedim kontrolde tekrar soylicem doktora
17072023baloglum Oynakbalina mecbur kullanıyorum baska türlü burbu temizlenmiyor serum cok sıkmıyorum bn hava değişimi mahvetti 2 gudr uyku uyuyamiyor