Minikurabiye 9 aylık bebek anneleri emzirme sıkılığınız nedir gece emziriyor musunuz iştahsız bir bebeğim var acaba çok mu emziriyorum ondan mı ek gıda istemiyor
Deletedmom0028 Minikurabiye gece kalkıyor malesef bu gece 3 kez emdi yine az kalkti 3 öğüne çıktım öğünlerde fazla yemiyor ama yinede emiyor alışkanlık yaptı galiba memeyi
Minikurabiye Deletedmom0028 gece kalktığında emzirmemeyi deniyorum ama acıkıyor çünkü her emzirdiğimde iştahla emiyor gün içinde de ek gıdayı kabul etmediği için acıktığını düşünüyorum nasıl kabul ettiricem ek gıdayı bir fikrim yok
Eymensss Benim oğlumda 9 ay 9 günlük. Oda geceleri çok iştahla emiyor. Gündüz maalesef ki ek gıdayı red ediyor. Ne yaptıysam yediremiyorum. Hatta ağzına şakayla karışık birşeyler koyduğum oluyor öğürüyor ve kusuyor 😒 nasıl yedireceğim bilemiyorum.
Eymensss Minikurabiye belkide o yüzdendir bilemiyorum 🙃 nasıl yapacağım bilmiyorum beni emmeden uyumuyor. Ama mesela biz kek yerken oda ağzını açıyor hemen yemek istiyor. Bebek büskivisi yapmıştım onu da yiyiyor.Meyve veriyorum eline belki kendi yemek istiyordur diyorum. Ağzına koymuyor oyuncaklarına yada koltuklara sürmeyi tercih ediyor 😁ben Ağzına doğru götürünce meyveyi dudaklarını kilitliyor.ne yapacağımı şaşırdım artık 😒
Minikurabiye Eymensss aynı benimki de öyle hadi şimdi anne sütü zaten ana öğün olarak kullanılıyor 1 yaşından sonra ne yapıcaz yüke yemezse sıkıntı tecrübeli anneler bize de yardımcı olur umarım