_Pnr_Kmrc_ Arkadaşlar bu damlayı gün içinde 4 defa ayrı zamanlarda mı vermem gerekiyor yoksa 4 damlayı tek seferde aç mı tok mu gece mi gündüz mü vermeliyim bebeğim 1,5 aylık birde bu küçücük şişeden nasıl damlatıcam bilen bilgilendirebilir mi teşekkürler 🫶🌸
Kizbebekannesii _Pnr_Kmrc_ onun ölçüsü 6 damla diye biliyorum canım. Tek seferde sabah aç karna damlat. Çay kaşığına bebeğine ver
Antalya0703 _Pnr_Kmrc_ bizde kullandık hergün akşam 8de verirdim 10gibi sancılanıyo diye hergün aynı saatte 5damla verirdim 15 gün sonrasında etkisini görmeye başladık
Mlkmsl _Pnr_Kmrc_ akşama doğru çay kaşığı ile verebilirsin ben de kullanıyorum şuan uzun süreli kullanımda etki ediyor
_Pnr_Kmrc_ Kizbebekannesii teşekkürler cnm biziim bebek erken doğdu 35+5 te doktor şimdilik 4 damla ile başlayLım dedi erken doğduğu için sanırım 🫶🌸
2boymommy _Pnr_Kmrc_ tek seferde 5 damla veriyorum ayni saatte olmaya özen gösteriyorum normalde sabahlari veriyorum ama artik aksam vericem aksamlari daha cok sIkintili oluyoruz cünkü
_Pnr_Kmrc_ 2boymommy teşekkürler canım bende bu akşam başlıcam bakalım inş faydasını görürüm dün gece hiç uyumadım sıfır uykuyla güne devam ediyorum
2boymommy _Pnr_Kmrc_ seni cok iyi anliyorum bizde öyleydik malesef ama biraz biraz sanki düzeliyor gibi .. insan uyuyamayinca dinlenemiyor 😐 insallah bir an önce tamamen kurtuluruz hepimiz bu sancilardan🤲🏻