_The_ANA_ Sedefff12 Yardım etmiyor babalık görevini yerine getiriyor Yıkıyor yediriyor gezdiriyor giydiriyor uyutuyor İşten geldiği vakitten sonra yemeğini yer ve tamamen o ilgilenir Birlikte yürüyüşe giderler Parka giderler Pazar günleri tamamen o ilgilenir Maddi manevi her şeyiyle ilgilenir
alisinannesi17 Sedefff12 tabii ki. Biz genelde iki kişi yaparız bizim çocuk biraz hareketli olduğu için ama yıkar üstünü değiştirir altını alır gezdirir yemek faslına geçemedik ancak eminim onunla da ilgilenir Eğer yapmıyorsa ona ne kadar zorlandığını ve yardıma ihtiyacın olduğunu açık açık söyle kendiliğinden yapmasını bekleme
QueenMommm _The_ANA_ benim koca tırt uyuyana kadar telefon oyun hiç ilgilenmez 2 dk sever kenara kaçar kıyaget giydirmeyi bilmez ne giydircem der dışarı çıkarmaz bazen yemek yapacağım zaman derim al parka götür yada seninle markete gelsin yok hemen gelcem der 🤦🏼♀️
Sedefff12 _The_ANA_ benimki de maddi anlamda sıkıntı yok çokta üstüne düşer onda da sıkıntı yok hastalansa oda kafaya takar vs. Ama beni hiç düşünmüyor bu postu oyuxden açıp merak ettim sizide.. mesela duş alcam uyut öyle al der mesela dün okeye gitti ben bütün gün yorulmuştum dişten durmuyodu bebek. Bide bana mesela yoruluyosun sende gerçekten bebek zor vs böyle şeyler demez biraz ilgi bekliyorum bu konuda
Sedefff12 Azra41 ne güzel. Benimkide ilgilenir ama belirli bir zamana kadar gerisini benden bekler hani mesela yemek yedik diyelim direk sigara içmeye çıkar balkona. E sofrayı topliyim bir dur sonra gidersin. Ben diyince durur hani ben demeden düşünceli değil
Sedefff12 alisinannesi17 yani ilgileniyor ama bir yere kadar çocuktan ziyede beni hiç düşünmüyor ne kadar yorulduğumun farkında olmaması beni üzüyor görmüyor ne var ki huysuz değil demesi sinirlendiriyir beni
_The_ANA_ QueenMommm O yetişmeyle alakalı bacım Benim eşimin babası da böyle O da torununu uyutur yedirir gezdirir Kendi çocuklarına da öyleymiş Eşim çocuk yokken de böyleydi Ev temizler yemek yapar Anne öyle yetiştirmiş
Sedefff12 _The_ANA_ ne güzel canım. Benimki bir yere kadar ilgilenir. Annesi hep pofpoflamış. Birşey olsa oğlum çok çalışıyor der hani böyle bir düşünce yapıları var aşılamamış sizin eşinizin yaptıklarını
Ececiiim _The_ANA_ benim eşimin babası beş para etmez torununu bile görmedi hatta sadece eşime değil tüm çocuklarına ilgisiz. Ama eşim tam tersi. Canını verir oğlu için. Aileden görmeyle de olmuyo. Kişinin kendi karakteri tamamen. Kendi merhameti kalbiyle alakalı.
QueenMommm _The_ANA_ ooo yetiştirmeyle alakalıyla bekarken sadece gezmiş annesi hep istediğini yapmış annesi sevinmiştir evlendi gitti diye yemek seçer çok her gün soruyorum ne yapayım niye soruyorsun diyor bana iyi diyorum şunları yapcam iyi yap ye diyor
Nilayhelva Eşim sağlıkçı olduğu için nöbetlerinden vakit buldukça yardım ediyor. Evde olduğu zaman çocukla ilgileniyor, bende o ara işlerimi hallediyorum.
_The_ANA_ Sedefff12 Anlıyorum. Haklısınız elbette. Eşinizin işi ağır mı bilmiyorum ama okeye gidecek mecali varsa siz duş alana kadar da bakabilir
alisinannesi17 Sedefff12 bizde de annesi yemeği bile utanmasa ağzına kasikla verecek esime ama eşim öyle değil sanırım biraz kisilikle alakalı
Tosbikkkk Sedefff12 benim kaynanada çok düşer oğluna ama Kocam şımarık değil veya hep kadın yapmak zorunda kafasında değil. Tamamen karakter meselesi
Beyzanrrrr Sedefff12 aynı bizde de öyle yemek yeriz iki tabak götürürse eşimde bunu büyütür Kaynana gilde Tamamen aileden kaynaklı görmeyince eğitemryince el kızı rezil oluyor işte Herkez anne baba olmamalı bu yüzden
tineanigra Sedefff12 yardım etme terimi kadar saçma bir şey yok. Çocuk ikimizin çocuğu sorumluluk ikimizin. Çocukla ilgilenmesi ihtiyaçlarını görmesi vakit geçirmesi babalık görevidir. Ve evet eşim sorumluluklarının bilincinde bir adam çok şükür
Sedefff12 tineanigra biz uzakta oturuyoruz herkesten gerçekten de tek başıma büyütüyorum kv bir kere geldi buzamana kadar. Bebeğim 4 ay sonra ameliyat olucak fakat gelir yardım ederim demez. Eşimde izine çıkıp yanımda duracak o süreçte. Ne kadar yapabilir ki kv daha bilgili böyle seylerde. Hani onalra da sinir oluyorum sevmeye seviyorlar ama birşey olsa sen yaparsın üstesinden gelirsin diyolar
Azra41 Sedefff12 Bende arada sigara içiyorum eşim kullanmaz çocuğu aldığı gibi salona gider rahat sigara içip ortalığı toplim diye 😄 ayağım kirikken kızımın yemeklerini hep eşim yaptı 🥰 ben çok takilmiyorum ya . Ev temizliğini bile beraber yaparız biz ben
Sedefff12 _The_ANA_ kendine göre ağır bir işte çalışıyor fakat ben ondan yine bişey beklemiyorum bu zamana kadar 10 aylık bebeğim var ve hiç durmayan bebek ve kolikti ilk zamanlari öyle düşünün. Bir kere bile yemek yapmamazligim olmadı eşime. Bir kere bile ev işi yapmadığım afedersiniz kadınlık gorevimi yapmadigin olmadı. Bende robot değilim tabiki bir zaman sonra patlıyorum kendisine
tineanigra Sedefff12 bizde uzaktayız herkesten üstelik ikizlerim var eşimin işi ağır ona rağmen ilgisini eksik etmez. Ama ameliyat vs durumları varsa tabii ki bir aile büyüğünden destek görmek ister insan haklısınız. Kaynanalar genel anlamda bu konuda eksikler seveyim gideyim kimse bulaşmasın kafasında bir çoğu siz de ona göre davranırsınız zamanı geldiğinde. Eşiniz de izin alacaksa halledersiniz her şeyi birlikte. Çok geçmiş olsun bu arada 🙏